Tο MG Cyberster τραβάει όλα τα βλέμματα θαυμασμού των επισκεπτών!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η απήχηση της νέας γενιάς μοντέλων της MG Motor στην “Auto Athina 2024”! Από τα εγκαίνια της Έκθεσης φάνηκε η διάθεση του κοινού να αγκαλιάσει τις νέες προτάσεις της MG, που έρχονται ως απόλυτα λογική συνέχεια στην πορεία που χάραξαν τα πρώτα μοντέλα της νέας εποχής της εταιρείας με το Βρετανικό DNA στην Ελλάδα!

Τόσο το νέο MG ZS Max Hybrid+ με το οποίο έχουν ενθουσιαστεί άπαντες, όσο και το νέο MG HS που πλαισιώνουν το ολοκαίνουργιο MG3 Hybrid+ που κερδίζει τη θέση που του αξίζει από την αναγνώριση του αγοραστικού κοινού, ήταν αρκετά σημαντικοί λόγοι ώστε όλοι οι επισκέπτες της Έκθεσης “Auto Athina 2024” να περάσουν από το περίπτερο της MG και να μείνουν αρκετή ώρα εκεί.

Εκφράσεις θαυμασμού και άπλετο ενδιαφέρον, έδειξαν όλοι ανεξαιρέτως αντικρίζοντας τις νέες και πολύ δυναμικές προτάσεις, με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας να δίνει όλες τις απαντήσεις για τεχνικά χαρακτηριστικά, εκδόσεις και λοιπές απορίες που εκφράστηκαν τις πρώτες κιόλας ημέρες της Έκθεσης. Σημαντικότατο πόλο έλξης στο χώρο της MG, παίζει και η παρουσία του εκπληκτικού MG Cyberster, του μοντέλου “ωδή” στα 100 χρόνια της Μάρκας που έχει πάρει τη θέση του σε διακεκριμένο χώρο, δίπλα στον “χακί πύραυλο”, το εκρηκτικό ηλεκτρικό MG4 XPOWER.

Από την παρουσία και μόνο των τριών νέων μοντέλων της για πρώτη φορά μπροστά στους Έλληνες φίλους της αυτοκίνησης, η MG στο περίπτερό της εύλογα συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες. Η συνέχεια αναμένεται εξίσου ενδιαφέρουσα για την MG, καθώς η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Οκτωβρίου και η προσέλευση του κόσμου θα συνεχιστεί αμείωτη με ενδιαφέρον για τις εξελίξεις της εταιρείας, που με την παρουσία της και μόνο έχει αλλάξει τις ισορροπίες στην αγορά και έχει αναβαθμίσει συνολικά το ενδιαφέρον του κοινού για τα καινούργια αυτοκίνητα.

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΤΑΣ