Η BMW Motorrad Spanos S.A. παρουσίασε τη νέα BMW R 1300 GS Adventure – Από 23.750 ευρώ

Η παρουσίαση της νέας BMW R 1300 GS Adventure πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα BMW Σπανός Α.Ε., στον Αγιο Δημήτριο. Εκατοντάδες προσκεκλημένοι βρέθηκαν στο νέο κατάστημα της BMW Motorrad Spanos S.A. στην Βουλιαγμένης 339 για να δουν από κοντά το νέο adventure μοντέλο της Βαυαρικής εταιρείας.Μεγαλοπρεπή εμφάνιση για τη νέα R 1300 GS Adventure, από την BMW Motorrad Spanos S.A.. Το μοντέλο αποκαλύφθηκε ενώ ξεκινά άμεσα η εμπορική του διάθεση στην ελληνική αγορά.

H BMW R1300 GS Adventure ξεχωρίζει όχι μόνο για την ανανεωμένη της εμφάνιση, αλλά και για την πρωτοποριακή τεχνολογία της, όπως το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ASA, που για πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή του σε μια μοτοσυκλέτα της BMW. Παρόλο που το μέγεθος της μοτοσυκλέτας φαίνεται μεγάλο στις φωτογραφίες, στην πραγματικότητα η BMW έχει καταφέρει να την κάνει πιο κομψή και ευέλικτη από τις προηγούμενες υλοποιήσεις. Οι πρώτες εντυπώσεις από όσους είχαν την ευκαιρία να την οδηγήσουν εκτός Ελλάδας είναι θετικές, επιβεβαιώνοντας ότι η νέα σχεδίαση βελτιώνει την αίσθηση και την ευχρηστία, κάνοντάς την να φαίνεται μικρότερη και πιο εύκολη στον χειρισμό. Όσον αφορά την τιμή, η R 1300 GS Adventure ξεκινά από 23.750 ευρώ στην πιο βασική έκδοση, με τις τιμές να αυξάνονται ανάλογα με τα προαιρετικά αξεσουάρ και τον εξοπλισμό που μπορεί να προστεθεί.

Κατά την εκδήλωση, δεκάδες άτομα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επίσημη αποκάλυψη της νέας μοτοσυκλέτας, που συνοδεύτηκε από χαιρετισμό του κ. Σπανού, ο οποίος τόνισε την εξέλιξη και τις καινοτομίες που ενσωματώνει η νέα R 1300 GS. Οι παρευρισκόμενοι είχαν στη διάθεσή τους τέσσερα διαφορετικά μοντέλα της μοτοσυκλέτας, με κορυφαίες εκδόσεις όπως η Triple Black με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ASA και μια άλλη με τα αξεσουάρ Option 719. Όλοι ήθελαν να δοκιμάσουν και να εξερευνήσουν τη μοτοσυκλέτα, δημιουργώντας μια δυναμική και ζωντανή ατμόσφαιρα.

 

Η Dominika Rides παρουσίασε τη βραδιά και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Σπανός, αποκάλυψαν την απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς υπό τα αδηφάγα βλέμματα των δεκάδων προσκεκλημένων, φανατικών θαυμαστών της μάρκας αλλά και μοτοσυκλετιστών που ήρθαν να δουν από κοντά το νέο GS Adventure, που η αλήθεια είναι έχει διχάσει το κοινό με την σχεδίασή του.

Όσοι βρέθηκαν στην παρουσίαση είδαν από κοντά τόσο την βασική, όσο και τις εκδόσεις R 1300 GS Adventure Option 719 Karakorum, R 1300 GS Adventure Triple Black και R 1300 GS Adventure Trophy.

Η νέα R 1300 GS Adventure, όπως και όλα τα μοντέλα της BMW Motorrad σας περιμένουν στις εγκαταστάσεις της BMW Motorrad Spanos στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 339.

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΤΑΣ