Κολωνός: Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης – Στο «μικροσκόπιο» και τα αδέρφια της

Χιονοστιβάδα εξελίξεων καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. 

Χθες, Τετάρτη, σχεδόν παράλληλα ενώ ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης οδηγούνταν μετά την απολογία τους στις φυλακές οι αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες στην 37χρονη μητέρα του παιδιού.

Σήμερα για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, καθώς σε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο πατέρας της 12χρονης είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για υποθέσεις ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ δεν προκύπτει, μέχρι στιγμής, εμπλοκή του 41χρονου στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Θα εξεταστούν και τα άλλα επτά παιδιά

«Εδώ βρισκόμαστε σε κάτι ενδεχομένως πολύ μεγαλύτερο. Είναι μία πρωτοφανής υπόθεση και χρειάζονται ειδικοί και λεπτοί χειρισμοί. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η 12χρονη δεν είναι το μόνο παιδί της οικογένειας που κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο», επισημαίνει στο ethnos.gr ανώτατη πηγή από την Αστυνομία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και τα επτά αδέλφια της 12χρονης θα εξεταστούν από ειδικούς, δηλαδή από ιατροδικαστή και ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.