Κάννες: Μπελούτσι, Χαντίντ και Κοτιγιάρ έκλεψαν τις εντυπώσεις

Μπελούτσι φιλί Κάννες

Για ακόμη μια χρονιά, στις Κάννες, τις εντυπώσεις και τα βλέμματα τράβηξαν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των Χαντίντ, Κοτιγιάρ και Μπελούτσι.

Η Μπέλα Χαντίντ ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ, αφού δεν έχασε ευκαιρία να δείξει τα εσωρουχά της! Ενώ η Μόνικα Μπελούτσι, η παρουσιάστρια της τελετής έναρξης ανέβηκε στην σκηνή του φεστιβάλ και απέδειξε πως είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες.
Το κάλλος και η γοητεία της δεν έχουν ηλικία. Στην σκηνή ήταν απαστράπουσα ενώ καταχειροκροτήθηκε την ώρα που έδωσε ένα ζουμερό φιλί στον συμπρωταγωνιστή της Γάλο ηθοποιό Άλεξ Λουτζ στην ταινία Twin Peaks.
Από την άλλη, η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ έκλεψε την παράσταση από το κόκκινο χαλί με το πλούσιο μπούστο της. Ενώ νωρίτερα, είχε εμφανιστεί με μια ριχτή πουκαμίσα για να καλύψει τα κιλά της εγκυμοσύνης.
Ενώ η Σούζα Σάραντον έδωσε ρεσιτάλ, μιας με το βαθύ σκήσιμο στο φόρεμα της και το ανοιχτό μπούστο, έβαλε κάτω τόσο την Μπέλα Χαντίντ όσο και την Έμιλυ Ραταϊκόφσκι. Εντυπωσιακές ήταν επίσης η Τζούλια Μουρ και η Ούνα Θερμαν.

Κάννες

Κάννες
Κάννες
Κάννες
Κάννες
Κάννες