Το καλά κρυμμένο μυστικό του Βασιλιά της Ολλανδίας – 21 χρόνια μετά…

Βασιλιά

Το καλά κρυμμένο μυστικό του Βασιλιά της Ολλανδίας, Γουλιέλμου Αλέξανδρου, φαίνεται να αποκαλύφθηκε. Για 21 ολόκληρα χρόνια,  γαλαζοαίματος φέρεται να “πετούσε” δυο φορές τον μήνα μεταφέροντας επιβάτες σε πτήσεις προς κοντινούς προορισμούς της ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας, της KLM.
Ο Βασιλιάς, όπως άρμοζε σε ένα πιλότο, έπρεπε να μιλάει στους επιβάτες όμως η παρουσία του δεν αποκαλύφθηκε ποτέ. Τώρα, όμως που η KLM καταργεί τον στόλο των Fokker 70, αυτών δηλαδή που πιλοτάριζε ο Γουλιέλμος-Αλέξανδρο, δεν θα μπορεί να κάνει το αγαπημένο του χόμπι.
Παράλληλα, αρνείται να μάθει να πιλοτάρει μεγαλύτερο, μιας και οι αποστάσεις θα είναι μεγαλύτερες και δεν θα μπορεί να γυρίσει στην “βάση” του, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Οσο για το πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφό αυτό το «χόμπι» του, εξήγησε στην εφημερίδα De Telegraaf: «Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορώ να πω πάντα πως μιλώ εκ μέρους του κυβερνήτη και του πληρώματος, οπότε δεν χρειάζεται να αναφέρω το όνομά μου. Αλλωστε, οι περισσότεροι επιβάτες δεν ακούνε καν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειδικός ανακριτής για την «συνωμοσία» Ντόναλντ Τραμπ και Ρωσία