Σάλος με αφίσα της ΚΝΕ! “ΠΑΣΟΚING Dead: Μην τους αναστήσεις” (φωτο)

256
ΠΑΣΟΚING DEAD ΑΦΊΣΑ 2

Μια αφίσα με αρκετή φαντασία ήταν αφορμή για να δημιουργηθεί σάλος μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων.Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας παίρνοντας την ιδέα από την τη γνωστή τηλεοπτική σειρά Walking Dead, δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚing Dead.

Στην αφίσα εμφανίζεται η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου, ως ζόμπι  εν όψει των φοιτητικών εκλογών στις 14 Μαϊου. “Μην τους αναστήσεις, στις φοιτητικές εκλογές ψηφίζουμε Πανσπουδαστική” αναφέρει η λεζάντα που τους ακολουθεί.  Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα με δελτίο Τύπου, η οργισμένη ΠΑΣΠ ανακοίνωσε:

 

«Με λύπη και οργή είδαμε την παρακάτω αφίσα των μελών της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ.

Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει την προεκλογική της προσπάθεια ενόψει των φοιτητικών εκλογών. Σε μια πόλη, που η αδιαφάνεια στο δήμο κυριαρχεί με δεκάδες προσλήψεις μελών του ΚΚΕ από το παράθυρο, η ψήφος στην ΠΚΣ ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτές τις πρακτικές.

Να υπενθυμίσουμε πως ποτέ η συγκεκριμένη φοιτητική οργάνωση δεν επιτέθηκε με αυτό τον τρόπο στην ΔΑΠ, με την οποία φαίνεται πως συνεργάζονται μια χαρά στην διαδικασία απαξίωσης του ελληνικού πανεπιστημίου.
Καταλαβαίνουμε τον φόβο σας, η ΠΑΣΠ από αυτές τις εκλογές θα βγει πιο δυνατή και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών!

Οι πρακτικές σας θα ηττηθούν»