Τίτλοι τέλους για το “ΤΑΜΑΜ” – Τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο

ταμαμ

Το “ΤΑΜΑΜ” ήταν μια ιδιαίτερη σειρά που απευθυνόταν σε μεγάλους και μικρούς. Μίλησε για την διαφορετικότητα και το πως η αγάπη μπορεί και πρέπει να κοιτάει πέρα από τα θρησκευτικά πιστεύω του καθενός.
Μετά από τρεις επιτυχημένες σειρές ήρθε η ώρα να ρίξει αυλαία, την Παρασκευή 12 Μαϊου, στις 23:00 στον ANT1. Η σειρά που έκανε τα social media να χτυπήσουν κόκκινο θα τελειώσει όπως ακριβώς άρχισε:
Έφηβοι στο σχολείο, αποφοιτούν, ερωτεύονται και κυνηγούν τα όνειρά τους. Παράλληλα, οι μεγάλοι αντιμετωπίζουν τις δικές τους ανησυχίες, γίνονται και αυτοί κάποιες φορές παιδιά, αλλά πάντα βρίσκονται δίπλα τους στο ταξίδι της ενηλικίωσης. Τόσο το ίδιο το επεισόδιο όσο και τα γυρίσματα ήταν από τα πιο συγκινητικά της σειράς. Ηθοποιοί και συντελεστές αναβίωσαν όλα τα συναισθήματα των ηρώων μέσα από το οδοιπορικό τους από την εφηβεία στην ενηλικίωση.

Ο σκηνοθέτης της σειράς Πιέρρος Ανδρακάκος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το «TAMAM» ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σειρά, μέσω της οποίας βάλαμε κάποια καινούργια δεδομένα στο πώς μπορεί να γυρίσει κανείς μια κωμική σειρά με συναίσθημα και συγκίνηση. Δώσαμε μία άλλη ποιότητα, με μεγάλη προσπάθεια, που στηρίχτηκε από όλους και είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα».