Σοκ στο Μενίδι – Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει τον δράστη που στέρησε τη ζωή στον 11χρονο Μάριο

Ρομά

Εκτεταμένη έρευνα έχει ξεκινήσει η ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να βρεθεί από που προήλθε η αδέσποτη σφαίρα που χθες το βράδυ αφαίρεσε τη ζωή του 11χρονου μαθητή στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών.

Την έρευνα έχει αναλάβει η ασφάλεια. Αναζητούνται όλα τα πιθανά σημεία απ’ όπου μπορεί να έχει βληθεί η σφαίρα. Τα ενδεχόμενα για την αστυνομία είναι όλα ανοιχτά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ίδια περιοχή υπήρχε γλέντι σε κοντινό καταυλισμό Ρομά. Αυτή την ώρα γίνονται έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή μετά από μαρτυρίες κατοίκων και γονέων του σχολείου.

Μάλιστα, στην επιχείρηση συμμετέχουν μονάδες των ΜΑΤ, των ΟΠΚΕ, ακόμα και της ΕΚΑΜ. Η επιχείρηση διεξήχθη σε τέσσερα σπίτια και στον καταυλισμό Ρομά που βρίσκεται στην περιοχή, περίπου 500 μέτρα από το σχολείο που συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία.

Οι αστυνομικοί έχουν κάνει ορισμένες προσαγωγές ατόμων. Σημαντική ως προς την εξέλιξη των ερευνών θα είναι η εξέταση στο βλήμα που θα οδηγήσει και στο όπλο απ’ το οποίο έχει βληθεί.

Κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Κανείς δεν άκουσε πυροβολισμό. Το παιδί βρισκόταν με τους συμμαθητές του όταν ξαφνικά κατέρρευσε.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του παιδιού. Η γυναίκα είναι εκπαιδευτικός κι εργάζεται στο σχολείο. Ήταν παρούσα στο περιστατικό κι έτρεξε αμέσως στο πλευρό του παιδιού της.

Όλοι αρχικά πίστεψαν ότι το παιδί λιποθύμησε. Όταν είδαν αίμα πίστεψαν ότι το παιδί χτύπησε το κεφάλι του πέφτοντας.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι έχει συμβεί. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου διασωληνώθηκε αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να το σώσουν.

Μετά την τραγική εξέλιξη οι γονείς του 11χρονου παιδιού κατέρρευσαν. Ειδικοί βρίσκονται στο πλευρό τους για να τους στηρίξουν ψυχολογικά.

Οι γυμναστές που προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά και οι τραυματιοφορείς δεν κατάλαβαν το παραμικρό για το τραύμα από σφαίρα.

Προκαλεί ωστόσο πολλά ερωτήματα το γεγονός ότι η βολίδα δεν εντοπίστηκε ούτε στο νοσοκομείο. Χρειάστηκε η έρευνα του ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί τι πραγματικά είχε συμβεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό – Αδέσποτη σφαίρα σκότωσε τον μαθητή στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο! Έκοψαν το «κακός πρωθυπουργός» από κείμενο του Θεοτοκά σε εξετάσεις

ΑΚΟΜΑ: Αγροτικές κινητοποιήσεις και Μπλόκα στα τέλη Ιουνίου