Στη Θεσσαλία ο Μητσοτάκης για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου (pic)

190

Με επισκέψεις σε αγροτικές περιοχές ώστε να καταγράψει την κατάσταση και να ενημερωθεί για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, άρχισε σήμερα τη διήμερη περιοδεία του στη Δυτική Θεσσαλία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρώτος σταθμός ήταν το χωριό ‘Αγιοι Θεόδωροι, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καρδίτσα, όπου συναντήθηκε με παραγωγούς που καλλιεργούν ιπποφαές.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στα γραφεία των παραγωγών του συγκεκριμένου προϊόντος, όπου ενημερώθηκε για την καλλιέργεια και τις προοπτικές που δημιουργούνται.

Στη συνέχεια και πριν το χωριό Καρποχώρι συναντήθηκε με μελισσοκόμο της περιοχής, ο οποίος του ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τα οποία είναι κυρίως γραφειοκρατικού χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του προς τους παραγωγούς, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε:

«Σας επισκέπτομαι με πολύ μεγάλη χαρά.

Από εσάς ξεκινάω την επίσκεψή μου στη Θεσσαλία, από τη δική σας οργάνωση. Ακριβώς γιατί θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι οι καλλιέργειες, ειδικά αυτές οι οποίες έχουν ευεργετικές επιπτώσεις στην υγεία είναι το μέλλον του πρωτογενούς τομέα.

Ενημερώθηκα, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για την πρωτοβουλία σας και για τη δυνατότητα που έχετε – όντας πια απόλυτα κατατοπισμένοι – να ξεκινάτε από το χωράφι και να καταλήγετε στο ράφι των πελατών εκτός Ελλάδας.

Ήρθα λοιπόν, να με ενημερώσετε για τις πρωτοβουλίες σας, αλλά και για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζετε».

Διαβάστε επίσης: Άκαρπη η συνάντηση Σκουρλέτη με εργαζομένους: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην καθαριότητα – Τι προειδοποιεί το ΚΕΕΛΠΝΟ

Μην χάσετε: Σοκ! Ένα ολόκληρο μισθό ή μια σύνταξη θα καταβάλλουν 2,4 εκατ φορολογούμενοι στην εφορία

Ακόμη: Κικίλιας: Θα πληρώσουμε ακριβά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ