Τραγωδία στο Ρέθυμνο – 17χρονος αυτοκτόνησε στο σπίτι της γιαγιάς του

17χρονος

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Ρέθυμνο όταν ένα 17χρονο παιδί έβαλε τέλος στη ζωή του. Τραγική φιγούρα η γιαγιά του, που βρήκε τον εγγονό της κρεμασμένο.

Ανατριχίλα προκαλεί η αυτοκτονία 17χρονου νωρίς το πρωί στο σπίτι της γιαγιάς του στο Ρέθυμνο. Η ίδια υπέστη σοκ στην θέα του εγγονού της που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Κανένας όμως δεν φανταζόταν την τραγική πρωινή κατάληψη. Η γιαγιά του ανήλικου παιδιού μπήκε στο δωμάτιο και βρήκε τον εγγονό της κρεμασμένου. Τα δάκρυα και οι φωνές της ξεσήκωσαν ολόκληρη την περιοχή, όμως ήταν αργά.

Στο σπίτι έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο, αλλά ο 17χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Το έφηβο αγόρι έριξε στην θλίψη ολόκληρο το χωριό, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν άφησε κάποιο σημείωμα με τις έρευνες των αστυνομικών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες στο Ηράκλειο μία 36ρονη γυναίκα βρέθηκε επίσης απαγχονισμένη στο σπίτι της σε περιοχή του Ηρακλείου.

Πηγή: flashnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει η μητέρα του 20χρονου Μάνου – Τον έσφαξαν μετά το ερωτικό τρίο (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα απίστευτα στοιχεία για το φρικτό έγκλημα στη Φθιώτιδα

ΑΚΟΜΑ: Σε αξιοθέατο… σκουπιδιών μετατράπηκαν οι πόλεις της Ελλάδας