Υπέγραψε ο Μάντζαρης: Γενναία η αύξηση από τους Αγγελόπουλους

Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν σχεδόν δυο ώρες, ο Βαγγέλης Μάντζαρης τα βρήκε σε όλα με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον Ολυμπιακό μέχρι το 2020.

Ο διεθνής γκαρντ υπέγραψε κλειστό τριετές, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι απολαβές του θα ανέλθουν κοντά στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη τριετία, σύμφωνα με το sportdog.gr.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μάντζαρης θα αμείβεται με περίπου 800-850.000 ευρώ ετησίως, γεγονός που συνεπάγεται μια σημαντική οικονομική υπέρβαση για τους αδερφούς Αγγελόπουλους, οι οποίοι του προσέφεραν περίπου τα διπλάσια σε σχέση με αυτά που έπαιρνε στο προηγούμενο συμβόλαιό του.

Η διάθεση που έδειξε ο Ολυμπιακός να κάνει την υπέρβαση για να τον κρατήσει, πιθανότατα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση του 27χρονου παίκτη, αφού είχε μεγαλύτερες προτάσεις όσον αφορά στο καθαρά οικονομικό σκέλος.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμούσε διακαώς την απόκτησή του, με τις πληροφορίες των προηγούμενων ημερών να αναφέρουν ότι του είχε καταθέσει πρόταση 3,6 εκατομμυρίων για τρία χρόνια. Μάλιστα, σε ποστάρισμα στο οποίο προέβη νωρίτερα ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, υποστηρίζει ότι ο διεθνής πλέι μέικερ είχε συμφωνήσει με την ομάδα του!

Παράλληλα, ο παίκτης φέρεται να είχε δελεαστική πρόταση και από την τουρκική Εφές Αναντολού, την οποία απέρριψε επιλέγοντας να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι 20 πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δήλωση σοκ από Ιμάμη: Δεν είναι αμαρτία να σκοτώσεις μη μουσουλμάνο

ΑΚΟΜΑ: Έσπασε το δόντι του Γιαννιώτα με γροθιά – Βίντεο ντροπή