Όλοι ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο στον Μίνωα Κυριακού

Τελευταίο αντίο σε έναν από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες στον χώρο των ΜΜΕ και όχι μόνο, τον ιδρυτή ενός από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας, τον Μίνωα Κυριακού αυτή την ώρα στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας Εκάλης.

Στην εκκλησία βρέθηκαν από νωρίς οι γιοι του του Μίνωα Κυριακού Ξενοφών και Θοδωρής με τις συζύγους τους Ελίνα και Δήμητρα και η κόρη του εκλιπόντος Αθηνά με τον σύζυγό της Λευτέρη μαζί με τα εγγόνια του ιδρυτή του ομίλου Ant1, για να πουν το τελευταίο αντίο στον “πατριάρχη” του ΑΝΤ1.

Μεταξύ των προσώπων που παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία ήταν οι Γιάννης Λάτσιος, Τέρενς Κουίκ, Θέμος Αναστασιάδης, Λίτσα Πατέρα, Στρατής Λιαρέλης, Κατερίνα Γκαγκάκη, Λουκία Παπαδάκη, Πέτρος Κωστόπουλος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Σάσα Σταμάτη κ.α.

Από την πολιτική ηγεσία το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Βαγγέλης Μείμαράκης, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κ.α

Στην ακολουθία παραβρέθηκε σύσσωμος ο ναυτιλιακός και επιχειρηματικός κόσμος, μεταξύ των οποίων ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα.

Η ταφή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση «επιθυμία της οικογένειας Κυριακού είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ του σκοπού των Οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι τελευταίες «στιγμές» του Κυριακού – Η δεξίωση και η παρέα με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Από τι πέθανε ο Μίνως Κυριακού – Η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

ΑΚΟΜΗ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον «θεμελιωτή της ιδιωτικής τηλεόρασης» Μίνωα Κυριακού