Διαμαρτυρία Βενεζολάνων στην Αθήνα κατά των εκλογών Μαδούρο

Μαδούρο

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα έκαναν Βενεζολάνοι που μένουν στην Ελλάδα, κρατώντας πανό με σύνθημα: «Κάτω η τυραννία, ζήτω η ελευθερία», «Για μια Βενεζουέλα με Δημοκρατία», και «Χρειαζόμαστε βοήθεια για μια ειρηνική επίλυση της κρίσης. Όχι στην εξαπάτηση, όχι στις δολοφονίες, όχι στη δικτατορία».

Στο μεταξύ στην Αθήνα αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο πρέσβης της Βενεζουέλας στην Ελλάδα κ. Farid Fernandez έβγαλε έξω από το κτίριο της πρεσβείας στο Κολωνάκι όλους τους υπαλλήλους της πρεσβείας και αφού τον περιστοίχισαν έγραψαν ένα βίντεο για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας. Το βίντεο το ανήρτησε η πρεσβεία στα social media.

Στο εν λόγω βίντεο ακούγεται ο πρέσβης να λέει: «Γεια σου Βενεζουέλα. Είμαστε εδώ στη Αθήνα οι εργαζόμενοι στην πρεσβεία, διπλωμάτες και το υπόλοιπο προσωπικό και τασσόμαστε στο πλευρό σας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, όπου θα εκλεγεί η Συντακτική Εθνοσυνέλευση για να αποφασίσει μια νέα πορεία για την πατρίδα. Ζήτω η Βενεζουέλα»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ματωμένη» κάλπη στη Βενεζουέλα – 10 νεκροί, εκρήξεις και τραυματίες – Προειδοποιητικά «πυρά» από τις ΗΠΑ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πανικός σε τελεφερίκ στη Γερμανία – 100 άτομα κρέμονταν στον αέρα (video)

ΑΚΟΜΑ: Στη Λευκωσία σήμερα η υπουργός Άμυνας της Ιταλίας