ΝΔ: Να παρέμβει η Δικαιοσύνη για τα σχέδια Grexit του ΣΥΡΙΖΑ

133

Η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τη Δικαιοσύνη να παρέμβει για να αποκαλυφθεί η αλήθεια, η οποία, όπως αναφέρει η ΝΔ, είναι απαίτηση των πολιτών.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τα λεγόμενα του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, για τα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι κ. Βαρουφάκης και Λαφαζάνης περιέγραψαν με σαφήνεια τα σχέδια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Αν αυτά υλοποιούνταν έως το τέλος, η χώρα θα οδηγούνταν σε δραματικές καταστάσεις τύπου Βενεζουέλας με απρόβλεπτες κοινωνικές συνέπειες.

Όλα αυτά, σε κάθε περίπτωση, θα διερευνηθούν από Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή. Αλλά, τα στοιχεία που δημοσιεύονται απαιτούν και τη διερεύνηση από την πλευρά της Δικαιοσύνης.

Είναι χρέος της να παρέμβει, να επιτελέσει το καθήκον της και να συμβάλλει στην αποκάλυψη ολόκληρης της αλήθειας. Οι πολίτες το απαιτούν, καθώς συνειδητοποιούν ότι εκείνοι πληρώνουν για πολλά χρόνια τα σπασμένα μιας ιδεοληπτικής και ανίκανης Κυβέρνησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πυρ ομαδόν» κατά Τσίπρα και Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη

Λαφαζάνης: Λεφτά από τη Ρωσία και πετρέλαιο από την Βενεζουέλα προέβλεπε το εναλλακτικό σχέδιο

Σφοδρή επίθεση Ν.Δ. σε ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Λαφαζάνη