Πανικός στη Γαλλία: Αυτοκίνητο έπεσε σε δύο στάσεις λεωφορείων – Μια νεκρή γυναίκα (pics & video)

Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στην Μασσαλία της Γαλλίας, όπου σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δύο στάσεις λεωφορείου.

Αστυνομική πηγή δήλωσε ότι δεν είναι σαφές αν το περιστατικό είναι δυστύχημα ή ενέργεια από πρόθεση. Η αστυνομία συνέστησε στο κοινό να αποφεύγει την περιοχή.

Η τοπική εφημερίδα “La Provence” αναφέρει ότι το θύμα είναι μια γυναίκα 42 ετών. Το όχημα προκάλεσε τον τραυματισμό και μιας άλλης γυναίκας, 29 ετών.

Η γαλλική αστυνομία είπε ότι το όχημα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο στο 13ο διαμέρισμα στο βόρειο τομέα της πόλης γύρω στις εννιά το πρωί τοπική ώρα, χτύπησε και τραυμάτισε μια γυναίκα.

Μια ώρα αργότερα το ίδιο αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μια δεύτερη στάση λεωφορείων στο 11ο διαμέρισμα, λίγα χιλιόμετρα νοτιότερα σκοτώνοντας μια άλλη γυναίκα.

Ο οδηγός συνελήφθη, ενώ στο σημείο έσπευσαν εκτός από αστυνομικούς και στρατιώτες. «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πληροφορίες για τα κίνητρα αυτού του ατόμου», δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στην περιοχή του Παλαιού Λιμένος της πόλης, όπου συνέλαβαν τον οδηγό, έναν 35χρονο, γνωστό στις αρχές για μικροεγκλήματα.

Το γαλλικό δίκτυο BFMTV μεταδίδει ότι το αυτοκίνητο είναι ένα κλεμμένο Renault Espace κι ότι ο συλληφθείς λέγεται ότι πάσχει από «ψυχολογικά προβλήματα».

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η ισπανική αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 22χρονου που θέρισε με το αυτοκίνητό του ανυποψίαστους περαστικούς στο φημισμένο πεζόδρομο Λας Ράμπλας της Βαρκελώνης την περασμένη Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης: Σε «φωλιά» τζιχαντιστών μετέτρεψε την Καταλονία της Ισπανίας το ISIS