Στη δημοσιότητα βίντεο που καταγράφει την εισβολή ληστών σε εταιρεία στην Εύβοια

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ληστές εισβάλουν με αυτοκίνητο σε πτηνοτροφική εταιρεία στον Πισσώνα Ευβοίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καταγράφοντας τις κινήσεις των διαρρηκτών…

Όπως αναφέρει το Eviazoom ήταν στις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν πέντε άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κρατώντας λοστούς, έφτασαν με αυτοκίνητο στην πτηνοτροφική εταιρεία και αιφνιδίασαν τους φύλακες.

Αφού τους γρονθοκόπησαν, τους ακινητοποίησαν δένοντάς τους και στη συνέχεια εισέβαλαν στο εσωτερικό της μονάδας για να βρουν το χρηματοκιβώτιο.

Οι εισβολείς αναζητούσαν το χρηματοκιβώτιο και άρχισαν να ανοίγουν ντουλάπια και να σπάζουν τις πόρτες, ωστόσο έφυγαν άπρακτοι παίρνοντας μαζί τους τα τρία κινητά που είχαν μαζί τους οι φύλακες, σύμφωνα με το eviazoom.gr.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν γνώριζαν καλά την περιοχή, γιατί το κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν βγήκε από τον δρόμο, ακινητοποιήθηκε σε ένα χωράφι λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν!

Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Διαβάστε επίσης: Έκτακτο: Πυρκαγιά σε κτίριο της Συγγρού (pics)