Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μπριζίτ Μακρόν στην Αυστρία (pics)

Το κόκκινο στενό και κοντό φόρεμα της Μπριζίτ Μακρόν κέρδισε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα, κατά της επίσκεψη της ίδιας και του Εμανουέλ Μακρόν στο Σάλτσμπουργκ

Περπατώντας με αυτοπεποίθηση, η Μπριζίν κατάφερε και ξεχώρισε από τον Εμανουέλ Μακρόν, τον αυστριακό καγκελάριο και την σύζυγό του, οι οποίοι ήταν και οι τρεις ντυμένοι στα μαύρα.

Η 64 Πρώτη Κυρία της Γαλλίας φόρεσε ένα μοντέρνο φουστάνι, με φερμουάρ από το πρόσωπο έως τη μέση του μηρού της, φορώντας και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. Τα πανέμορφα πόδια της αναδεικνύονται από το κόκκινο φόρεμα, ενώ τα μαλλιά της είναι απλά και κατάξανθα.

Η Μπριζίτ φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου και μια μαύρα τσάντα στον ώμο, ενώ κρατούσε τα γυαλιά της στο χέρι την ώρα που ενώ με τον σύζυγό της συναντήθηκαν με τον Καγκελάριο της Αυστρίας και την γυναίκα του.

Να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος της Γαλλίας βρέθηκε στην Αυστριακή πόλη προκειμένου να παραστεί με την γυναίκα του στην Σύνοδο Κορυφής των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της Αυστρίας, της Γαλλικής Δημοκρατίας, της Τσεχικής Δημοκρατίας και της Σλοβακικής Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο! Ομαδικός βιασμός γυναίκας από εφήβους στο Μαρόκο (video με σκληρές εικόνες)