Απίστευτη ομολογία Φλαμπουράρη: “Χάσαμε 35 δις κονδύλια λόγω ανυπαρξίας business plan”!

Φλαμπουράρης

Άφωνους άφησε τους ακροατές σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης όταν παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση έχασε εκατομμύρια εκατομμυρίων από το πακέτο Γιούνκερ, δηλαδή ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις άκρως αναγκαίες για την ανάπτυξη της χώρας, επειδή δεν είχε business plan!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο ο κ. Φλαμπουράρης έδωσε αυτή την εξήγηση στο γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν χρησιμοποιεί τα 35 δισ. ευρώ του πακέτου που πήρε την ονομασία της από τον πρόεδρο της Κομισιόν.

Στην ερώτηση γιατί δεν έχει συμβεί αυτό ο υπουργός Επικρατείας απάντησε «διότι έχει μια τρομακτική διαδικασία. Πρέπει να καταθέσεις business plan, το πως θα το κάνεις. Και θέλει για να το εγκρίνεις, θέλει έσοδα – έξοδα να είναι συν για να μπορεί να δίνεται πίσω (το δάνειο)».

«Δεν γίνονται σε ένα χρόνο αυτά τα πράγματα. Είμαστε κυβέρνηση δύο χρόνια», επιχείρησε να δικαιολογηθεί ο κ. Φλαμπουράρης, ο οποίος, παρόλα αυτά, δεν δίστασε να υποσχεθεί ότι «τον Αύγουστο του 2018 θα βγούμε από το Μνημόνιο και τότε θα ανοίξουν οι κάνουλες».

Η ομολογία του υπουργού Επικρατείας όπως ήταν φυσικό έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση και έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο, ενώ αποτελεί ενδεικτικό παράδειγμα για το πως ορισμένα στελέχη της κυβέρνησης αντιλαμβάνονται την επιχειρηματικότητα…

Διαβάστε επίσης: Γνωστός Δήμαρχος αποκαλύπτει: «Είμαι και αλκοολικός και αλητάμπουρας» (video)