Προκλητική δήλωση Παπαχριστόπουλου: “Πήγα για μπάνιο στη Βούλα και δεν βρήκα πετρελαιοκηλίδα” (video)

159
Παπαχριστόπουλος

Προφανώς μία εικόνα διαφορετική απ’ αυτή που βλέπουμε οι υπόλοιποι για την τεράστια οικολογική καταστροφή που έχει υποστεί ο Σαρωνικός από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ», έχει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ο βουλευτής θέλησε να μοιραστεί την προσωπική του εμπειρία με τους συναδέλφους του, στη Βουλή. Όπως εξήγησε, έκανε μπάνιο στην παραλία της Βούλας, λόγω ενός προβλήματος που έχει στο πόδι του και δεν βρήκε καμία πετρελαιοκηλίδα!

«Έχω σήμερα, επειδή έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου, έκοψα τον τετρακέφαλο, και πρέπει να κάνω φυσικοθεραπεία και μπάνιο. Πήγα στη Βούλα, σας πληροφορώ ότι δεν βρήκα καμιά κηλίδα. Σας το λέω ευθέως, εγώ προσωπικά. Πήγα στη Βούλα και το κάνω για το πόδι μου, δεν έχω καμιά τρέλα», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Υγείας έχει απαγορεύσει την κολύμβηση στο παραλιακό μέτωπο κι οι επιστήμονες προειδοποιούν πως από τη μία πλευρά ενδεχομένως χρειάζονται δέκα χρόνια για να καθαρίσει ο Σαρωνικός κι από την άλλη ότι η ρύπανση είναι πιθανόν να περάσει ακόμη και στην τροφική αλυσίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετωπική Άδωνι – Καμμένου: «Κύριε υπουργέ ωραία πήγαν τα ψώνια στο Λονδίνο με την Τζάγκουαρ;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γεωργιάδης στις Παρεμβάσεις: Προσθέτουμε 1000 ευρώ αφορολόγητο σε κάθε παιδί

ΑΚΟΜΑ: Νέα Δημοσκόπηση: Πρώτη η Ν.Δ, πλησιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, την «έκπληξη» ο νέος… φορέας της Κεντροαριστεράς!