Τραγικό δυστύχημα με 3 νεκρούς μπροστά στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης (pics & video)

Δυστύχημα

Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς σημειώθηκε νωρίς τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση από το δημαρχείο της πόλης.

Ειδικότερα, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο μοτοσυκλέτες στις οποίες επέβαιναν από δύο αναβάτες κι ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Δυστύχημα02

Πιο συγκεκριμένα στις 4 τα ξημερώματα το διερχόμενο αυτοκίνητο πραγματοποιούσε διέλευση από την οδό Βασιλέως Γεωργίου, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης με κατεύθυνση την οδό Εμ. Ανδρόνικου, ωστόσο στρίβοντας στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου, μπροστά στο δημαρχείο της πόλης εμβόλισε τις δύο μηχανές με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο τον δύο επιβαινόντων στη μία, ενώ λίγο αργότερα εξέπνευσε ένας ακόμη αναβάτης της δεύτερης μηχανής.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε και μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο για τους δύο ναερούς ηλικίας 22 και 28 ετών ήταν ήδη αργά, ενώ λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή ο τρίτος, άγνωστης μέχρι στιγμής ηλικίας.

Δυστύχημα03

Στο ΙΧ που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τουριστών, το οποίο μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη και κατευθυνόταν για την Χαλκιδική.

Τέλος, σημειώνεται πως οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ιλιγγιώδεις ταχύτητες, ωστόσο δεν διευκρινίζεται μέχρι στιγμής αν πρόκειται για το αυτοκίνητο ή για τις δύο μοτοσυκλέτες. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του αυτοκινήτου ηλικίας 67 ετών υπήκοος Γερμανίας, έχει συλληφθεί και κρατείται.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Thestival.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτροχιασμός τραίνου στην Σπερχειάδα – Ταλαιπωρία για επιβάτες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι πυρηνικές δομικές του Κιμ μάλλον «ξύπνησαν» υπερηφαίστειο στη μεθόριο με την Κίνα! (pics)

ΑΚΟΜΑ: Ενισχύθηκε ο τυφώνας Μαρία που απειλεί τα νησιά της Καραϊβικής