Χωρίς δελτία & εκπομπές – Εικοσιτετράωρη απεργία σήμερα στα ΜΜΕ

ΜΜΕ

H ΕΣΗΕΑ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ από τις 6 το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της για την κατάσταση που επικρατεί με τον ΕΔΟΕΑΠ.

Σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τους εργαζομένους στα ΜΜΕ, διεκδικώντας τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ, Συλλογικές Συμβάσεις και διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζόμενων στα ΜΜΕ.

«Η απεργιακή μας κινητοποίηση αφορά όλους τους συναδέλφους, μέλη και μη μέλη της ΕΣΗΕΑ. Ζητούμε από την κυβέρνηση να νομοθετήσει αμέσως, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν μία βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση για τον ΕΔΟΕΑΠ. Επιδιώκουμε ο Οργανισμός να μπορεί να περιλάβει στους κόλπους του όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και εκείνους που εργάζονται στο διαδίκτυο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουμε την μαύρη και υποαμειβόμενη εργασία και τη μονοπώληση της Ενημέρωσης. Καλούμε, συνεπώς, κάθε συνάδελφο να στηρίξει την αυριανή κινητοποίηση, δίνοντας μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα «μαχαίρια» ο πρόεδρος της ΕΡΤ Τσακνής με τον διευθύνοντα σύμβουλο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Είναι πολλά τα λεφτά – Το υπέρογκο ποσό που ζητάει το Epsilon από το ζεύγος Καραβάτου-Κατσούλη

ΑΚΟΜΑ: Εξώδικο Φουρθιώτη σε «Ροντέο»: Τι ζητάει από ΣΚΑΪ και Περρή