Sex and the city 3: Η απάντηση της Κιμ Κατράλ γιατί δεν θα γίνει η ταινία!

Κατράλ

To “Sex and the City” δεν θα επιστρέψει τελικά στις κινηματογραφικές οθόνες για το τρίτο σίκουελ της δημοφιλούς ταινίας, με την Κιμ Κατράλ να διαβεβαιώνει ότι δεν ευθύνεται εκείνη για άδοξο τέλος.

«Τελείωσε. Δεν το κάνουμε» δήλωσε χθες στο περιοδικό “Extra” η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που υποδύθηκε την Κάρι Μπράντσο στην άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά και τις δύο κινηματογραφικές ταινίες που την ακολούθησαν.

Οι προοπτικές της τελικής συνάντησης στα κινηματογραφικά πλατό των τεσσάρων πρωταγωνιστριών της τηλεοπτικής σειράς, (Πάρκερ, Κατράλ, Νίξον και Ντέιβις) ήταν το αντικείμενο συζητήσεων εδώ και χρόνια, παρά τις κακές κριτικές για το sequel του 2010 “Sex and the City 2”, που γυρίστηκε στο Άμπου Ντάμπι.

Η πάρκελ δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που οι αρχικοί σχεδιασμοί κατέρρευσαν όμως η Κατράλ σήμερα διέψευσε τις πληροφορίες ΜΜΕ ότι εκείνη ήταν υπεύθυνη, αν και ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν υπέρ του ενδεχόμενου μιας νέας ταινίας.

«Η μοναδική “ΑΠΑΙΤΗΣΗ” που ποτέ προέβαλα ήταν ότι δεν ήθελα να γυρίσω μια τρίτη ταινία… κι αυτό συνέβη το 2016» ανέφερε η Kim Cattrall σε μήνυμά της στο Twitter.

Δείτε το:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγωγή της οικογένειας Παντελίδη εναντίον της Μίνας Αρναούτη – Τι ζητάει (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το πρώτο μήνυμα της Ανθής Βούλγαρη μετά το σοβαρό χειρουργείο – Τι έγραψε

ΑΚΟΜΑ: Εκτός εαυτού ο Βοσκόπουλος με τις φήμες για την υγεία του – Τι είπε