Αιχμές Ιερώνυμου για τη διόρθωση φύλου: «Παιχνιδίσματα και εφευρήματα για να περνάμε την ώρα μας»

112
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Νέες αιχμές κατά του νομοσχεδίου για την διόρθωση φύλου άφησε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά την προσέλευση του στη βουλή για τον καθιερωμένο αγιασμό. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «παιχνιδίσματα και εφευρήματα για να σκορπάμε την ώρα μας».

Νωρίτερα ο κ.Ιερώνυμος ευχήθηκε από την ολομέλεια καλές και πολλές υπομονές στους βουλευτές κατά τον αγιασμό για την νέα κοινοβουλευτική σύνοδο. Ο κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε επικεφαλής του σώματός της ιεραρχίας το οποίο ήρθε στη Βουλή για να τελέσει τον καθιερωμένο αγιασμό.

«Να έχετε σύνεση να εργάζεστε για το καλό της πατρίδας μας και μάλιστα όχι μόνο στα πλαίσια της ελληνικής πολιτείας αλλά να δούμε και λίγο ψηλότερα στο έθνος μας» ανέφερε ο αρχιεπίσκοπος και ευχήθηκε στους βουλευτές υγεία, φωτισμό και σύνεση.

Νωρίτερα σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ο κ. Ιερώνυμος είπε «όλοι μας πρέπει να βάλουμε τον πήχη πιο ψηλά και η βουλή και η εκκλησία και οι πολιτικοί, πρέπει να μείνουμε μακριά από προκαταλήψεις και ιδεοληψίες να μη μας ενδιαφέρουν οι σχέσεις εκκλησίας και πολιτείας αλλά οι σχέσεις εκκλησίας και έθνους, αυτό το έχει ξεχάσει η πολιτεία. Χρειάζεται ειλικρίνεια αμεσότητα και εμπιστοσύνη.Πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλά να μην ασχολούμαστε με γκρίνιες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοκίνητο έκανε βουτιά σε γκρεμό των Χανίων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έτοιμος για… επανάσταση κάτοικος στη Φλώρινα – Είχε όπλα, σπαθιά και ξιφολόγχες!

ΑΚΟΜΑ: Στάση εργασίας την Τετάρτη του εκτάκτου προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού