Απίστευτη ταλαιπωρία στις ουρές για το ηλεκτρονικό εισιτήριο (pics)

Ουρές

Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία που περνούν εδώ και μέρες οι χρήστες των μέσων μαζικής μεταφοράς, καθώς όπως αποδείχτηκε οι υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών ήταν ανέτοιμες να εξυπηρετήσουν το κοινό κατά την μετάβαση από το χάρτινο στο ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Ηλικιωμένοι, εργαζόμενοι, μητέρες με τα παιδιά τους, όλοι στέκονται επί ώρες όρθιοι στους σταθμούς και στους δρόμους, προκειμένου να φτάσουν στον γκισέ και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να αποκτήσουν την καινούρια ηλεκτρονική κάρτα και να μπορούν να χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς.

Ουρές02

Το πρωί της Δευτέρας μάλιστα σημειώθηκαν και λιποθυμίες ηλικιωμένων ανθρώπων που δεν άντεξαν την πολύωρη ορθοστασία -κατά μέσο όρο φτάνει τις δύο ώρες- και έπεσαν στο έδαφος!

Ουρές03

Οι αδικαιολόγητες εικόνες για μια απλή διαδικασία που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του ανεπτυγμένου κόσμου – όπως θέλει να θεωρείται η Ελλάδα – θα ήταν ζήτημα λεπτών για τον κάθε πολίτη που πληρώνει φόρους, πληρώνει και το αντίτιμο και απαιτεί να λαμβάνει τις υπηρεσίες που του χρειάζονται, συνεχίζονται επί μέρες, χωρίς κανείς αρμόδιος να κάνει το παραμικρό για να τις εξαλείψει. Ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης μάλιστα ζήτησε «συγγνώμη» από τους πολίτες που ταλαιπωρούνται, θεωρώντας πάντως το φαινόμενο… «σύνηθες»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα ίχνη των δολοφόνων Ζαφειρόπουλου η ΕΛ.ΑΣ – Τα ευρήματα σε διαμέρισμα της Καλλιθέας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτές είναι οι πέντε βασικές αλλαγές στο δίπλωμα οδήγησης – Τέλος στο «λάδωμα»

ΑΚΟΜΑ: Ο Δακτύλιος επέστρεψε – Τσουχτερά πρόστιμα για όσους τον… αγνοήσουν!