Απίστευτο! Σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας είχε ο αδελφός του μακελάρη του Λας Βέγκας

Λας Βέγκας

Τα δικά του μπλεξίματα με το νόμο έχει ο αδελφός του άνδρα πίσω από το μακελειό στο Λας Βέγκας. Ο αδελφός του Στίβεν Πάντοκ συνελήφθη για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας!

Ο 59χρονος Μπρους Πάντοκ συνελήφθη την Τετάρτη, αφού βρέθηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, κρατείται κι έχει οριστεί εγγύηση ύψους 60.000 δολαρίων. Την είδηση μεταδίδει το Fox News, επικαλούμενο πηγές από την αστυνομία.

Η σύλληψη ήρθε κατόπιν έρευνας που ξεκίνησε μήνες πριν το αιματηρό περιστατικό στο Λας Βέγκας. Οι Αρχές είχαν μια πληροφορία πως ο Μπρους Πάντοκ είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Κανείς δεν γνώριζε που έμενε ο άνδρας, έως ότου οι Αρχές έλαβαν μια νέα πληροφορία. Η οποία τους οδήγησε σε εγκαταστάσεις κέντρου διαβίωσης στο Χόλιγουντ.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο 59χρονος βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις επειδή του είχε γίνει έξωση. Εκεί, οι Αρχές βρήκαν το ανατριχιαστικό υλικό.

Ο Μπρους Πάντοκ δεν θεωρείται ύποπτος για το μακελειό στο Λας Βέγκας. Δεν έγινε, επίσης, άμεσα γνωστό το αν είχε δικηγόρο. Σημειώνεται εδώ πως ο αδελφός του, εκτέλεσε εν ψυχρώ 58 ανθρώπους την 01.10.2017, όταν ξεκίνησε να πυροβολεί «στα τυφλά» από το δωμάτιό του, σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

Ένας τρίτος αδελφός, ο Έρικ Πάντοκ, είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους μετά την δίχως προηγούμενο επίθεση. Ο άνδρας που συνελήφθη σήμερα, δεν είχε μιλήσει δημοσίως για τον αδελφό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φόβοι Πούτιν: Η τεχνολογία στο μέλλον μπορεί να είναι πιο τρομακτική από τα πυρηνικά (Βίντεο)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Εξωγήινο» στον Λευκό Οίκο κατέγραψε τουρίστας σε βίντεο

ΑΚΟΜΑ: Νέα απειλή της Β. Κορέας για πυρηνική δοκιμή στον Ειρηνικό