Ο Κλούνεϊ μιλάει για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί η Αλαμουντίν!

Κλούνεϊ

Μετά το σκάνδαλο με τον μεγιστάνα του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν, όλο και περισσότεροι σταρ μιλάνε για το φαινόμενο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο φαινόμενο κι ανέφερε ότι δυστυχώς δεν συμβαίνει μόνο στον χώρο του θεάματος, αποκαλύπτοντας πως η σύζυγός του έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

“Η Αμάλ έχει αντιμετωπίσει ακριβώς τις ίδιες καταστάσεις και στον νομικό κόσμο. Υπάρχει παντού και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί ως ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους. Η σύζυγός μου είναι πολύ έξυπνη, συγκροτημένη, επιτυχημένη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μου είπε: “Έχουν υπάρξει φορές στη ζωή μου, στην νομική κοινότητα, που αναγκάστηκα να πω σε κάποιον να το κόψει”. Οπότε συμβαίνει παντού», ανάφερε χαρακτηριστικά ο χολιγουντιανός ηθοποιός στο κανάλι E! News.

Και συνέχισε: “Θέλω να ξέρω ποιος πήρε αυτές τις γυναίκες και τις οδήγησε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και τις άφησε εκεί για τον Χάρβεϊ. Θέλω να μάθω ποιος το έκανε αυτό. Ο Γουάινστιν θα πάρει αυτό που του αξίζει, αλλά υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που περιλαμβάνονται σε αυτό και μια ολόκληρη κουλτούρα που πρέπει να σταματήσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαράδεκτος ο Γουάινστιν στο κέντρο σεξουαλικής αποτοξίνωσης – Τι ισχυρίζονται δημοσιεύματα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέγα σκάνδαλο στο Χόλιγουντ – Ποιος είναι ο βαθύπλουτος παραγωγός Γουάινστιν που παρενοχλούσε σεξουαλικά διάσημες ηθοποιούς!

ΑΚΟΜΑ: Διέγραψε τον Γουάινστιν από μέλος της η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών