Τραγελαφικό – Τοξικομανής “βούτηξε” ασθενοφόρο και τον κυνήγαγαν στους δρόμους!

Ένα μοναδικό περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης, αφήνοντας άναυδους πολίτες και περαστικούς της περιοχής, καθώς αντίκρισαν ένα ασθενοφόρο να κάνει βόλτες με επικίνδυνους ελιγμούς και να το κυνηγούν περιπολικά!

Ο συγκεκριμένος 32 τοξικομανής είδε φως και μπήκε το βράδυ της Πέμπτης στον τομέα του Ε.Κ.Α.Β. στη Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου Κρήτης και αφού έκλεψε ό,τι βρήκε, μπήκε σε ένα εφεδρικό ασθενοφόρο και άρχισε το…  ράλι, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές περαστικών πεζών και οδηγών!

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την αναχώρηση των διασωστών για ένα περιστατικό στο οποίο κλήθηκαν, μπήκε σε ένα δωμάτιο των υπαλλήλων του Ε.Κ.Α.Β. και άρπαξε μια τηλεόραση, αλλά βρήκε σε αυτό και τα κλειδιά του ασθενοφόρου.

Φόρτωσε την κλεμμένη τηλεόραση, κάθισε στην θέση του οδηγού και άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, κάνοντας και επικίνδυνους ελιγμούς!

Η ξέφρενη κούρσα του ασθενοφόρου έκανε πολλούς πολίτες να καλέσουν την Αστυνομία, στην οποία στο μεταξύ είχε καταγγελθεί η κλοπή του οχήματος και ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Το κλεμμένο όχημα εγκλωβίστηκε στο Γάζι και ο επίδοξος… ραλίστας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για κλοπή δημόσιας περιουσίας και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση-κόλαφος από την Ένωση Ελλήνων ποινικολόγων: «Να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι άνανδροι δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου»