Απίστευτη έρευνα – Κι όμως 3 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι… μας ψεκάζουν!

Ψεκασμός

Την απάντηση στο κατά πόσο οι Έλληνες πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας έδωσε έρευνα  και μάλλον είναι… απογοητευτική. Κι αυτό διότι σημαντικό ποσοστό των ερωτηθέντων πιστεύει ότι μας… ψεκάζουν, ενώ επίσης πιστεύουν ότι έχει βρεθεί το φάρμακο για τον καρκίνο αλλά για κάποιο λόγο μας το κρύβουν!

Στην έρευνα που έγινε από την εταιρία aboutpeople στις 20-21 Νοεμβρίου και συμμετείχαν 502 άτομα για το Athens Voice Radio, δόθηκαν οι εξής απαντήσεις:

Το 23,4% των ερωτώμενων εκτιμά ότι τα εμβόλια είναι πιθανό να προκαλέσουν αυτισμό.Το 32,4% θεωρεί ότι μας ψεκάζουν, ποσοστό σχεδόν παρόμοιο με την έρευνα της ίδιας εταιρείας 2 χρόνια πριν. Να σημειώσουμε ότι στο ίδιο ερώτημα σε δημοσκόπηση στις ΗΠΑ (2017) το 10% απάντησε ότι το θεωρεί δεδομένο και το 19% πιθανό να μας ψεκάζουν.
Τρεις στους δέκα πιστεύουν ότι το φάρμακο για τον καρκίνο έχει βρεθεί, αλλά κάποιοι μας το κρύβουν.

Το 15,5% μας απάντησε ότι στην εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν υπήρχαν νεκροί. Τέλος το 2,5% πιστεύει ότι η θεωρία περί επίπεδης γης μπορεί να είναι αληθινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στα νοσοκομεία – Απεργούν σήμερα γιατροί και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκαριστικό σενάριο – Έντονοι φόβοι ότι στις λάσπες βρίσκονται θαμμένοι μετανάστες που δεν έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι

ΑΚΟΜΑ: Εικόνες ντροπής: Ασυνείδητοι έριξαν λύματα στην λίμνη των Ιωαννίνων