Χρυσόγονος για το κοινωνικό μέρισμα: “Κάνουν αναδιανομή εξαθλίωσης”

Χρυσόγονος

Δεν είναι ζήτημα να κάνουμε αναδιανομή εξαθλίωσης, σχολίασε ο Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης για το κοινωνικό μέρισμα που μοιράζει η κυβέρνηση. Το ζήτημα είναι να βρούμε δουλειές για τους Έλληνες, πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής και πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.  

Είναι εξοργιστικό αυτό που γίνεται στα γερμανικά αεροδρόμια, το έχω υποστεί κι εγώ ο ίδιος και μάλιστα σε διαδικασία transit σε αλλαγή για Βρυξέλλες, δήλωσε για το ζήτημα που απασχολεί τους ταξιδιώτες το τελευταίο διάστημα. «Μιλάμε για διαδικασία ανάκρισης, ποιος είσαι, πού πας από Γερμανούς αστυνομικούς» είπε και συμπλήρωσε πως «τις τελευταίες ημέρες γίνεται όλο και χειρότερο, πρόκειται για παράβαση και του πνεύματος της Συνθήκες Σένγκεν, μας αντιμετωπίζουν όπως εκείνους που έρχονται από αιγυπτιακά και τουρκικά αεροδρόμια. Στο πλαίσιο του ελέγχου έχουν κάτι που μοιάζει με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και με αυτό εξετάζουν τις ταυτότητες».

Όσον αφορά στις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας, ο κύριος Χρυσόγονος δήλωσε στο ΣΚΑΪ πως «έχει σίγουρα ευθύνες η σημερινή κυβέρνηση για την μη υλοποίηση των έργων που μπορούσαν να γίνουν στην Μάνδρα και να σώσουν την κατάσταση» και συμπλήρωσε πως «στην Ευρώπη, θα είχε παραιτηθεί σίγουρα κάποιος» και πως «κάποια που στην προεκλογική εκστρατεία είχε σηκώσει το θέμα, θα έπρεπε να σκεφτεί την παραίτηση», αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη Ρένα Δούρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση Τσίπρα με Μακρόν στο Παρίσι – Όλο το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βόμβα» Βορίδη στις Παρεμβάσεις: Συνδέεται και ο Τσίπρας με τα έγγραφα Λοβέρδου

ΑΚΟΜΑ: Δ. Μάρδας: Δεν έκανε καλά που εμφάνισε τα έγγραφα ο κ. Λοβέρδος