“Με χτύπησε ο πρώην οδηγός του Μιχαλολιάκου”: Όσα ισχυρίζεται η δικηγόρος που δέχθηκε επίθεση από την ΧΑ

Μιχαλολιάκος

Ένα από τα πλέον ενεργά μέλη της Χρυσής Αυγής και μάλιστα ο πρώην οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι, σύμφωνα με μαρτυρία, ο δράστης της χθεσινής επίθεσης εναντίον δύο γυναικών κοντά στο εφετείο.

Αυτόν υπέδειξε, το ένα από τα δύο θύματα, η δικηγόρος που μετέχει ως συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ο πρώην οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου φαίνεται ότι αναγνωρίστηκε από τη δικηγόρο που δέχθηκε την επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο την ώρα που κατέβαινε από το τρόλεϊ κοντά στο εφετείο της Αθήνας.

Η δικηγόρος δεν αναγνώρισε στο πρόσωπο κανενός από τα 25 μέλη της Χρυσής Αυγής που είχαν προσαχθεί χθες κι έτσι οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες άλλων υπόπτων.

Η γυναίκα αναγνώρισε τον πρώην οδηγί του αρχηγού της οργάνωσης ως εκείνον που τη χτύπησε κι έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του.

Οι αστυνομικοί μάλιστα τον αναζήτησαν εκτός από το σπίτι του και σε γνωστά του στέκια στον Πειραιά και τα δυτικά προάστια, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν καθώς φαίνεται ότι εκείνος κρύβεται σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσεμνη χειρονομία στους δημοσιογράφους έκανε η Βίκυ Σταμάτη στο Εφετείο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες – Η μία είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χ.Α. (pics)

ΑΚΟΜΑ: Ποινική δίωξη σε βάρος της Συριζαίας διευθύντριας που πέταξε εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια