Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες – Η μία είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χ.Α. (pics)

Χρυσαυγίτες

Επίθεση δέχθηκαν δυο γυναίκες, μια εκ των οποίων είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής.

Όπως είπαν οι κοπέλες, κατεβαίναν από το τρόλεϊ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να μεταβούν στο Εφετείο. Όταν άνοιξαν οι πόρτες του τρόλεϊ βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με δύο, Χρυσαυγίτες, όπως οι ίδιες λένε, οι οποίοι πετούσαν τρικάκια.

Αν και οι κοπέλες φώναξαν στον οδηγό να κλείσει την πόρτα, η αντίδραση δεν ήταν γρήγορη με αποτέλεσμα να χτυπήσουν τις κοπέλες. Συγκεκριμένα η μία δέχθηκε μπουνιά στη μύτη και τη δεύτερη στο στόμα.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκηνυγητό και τους εντόπισε στην Μεσογείων.  Περίπου 30 άτομα έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ και τα θύματα της επίθεσης είναι εκεί για να τους αναγνωρίσουν.

Αυτήν την ώρα βρίσκονται στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν σχετικά με το επεισόδιο.

Οι μάρτυρες
Το δικαστήριο τελικά έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να είναι παρόντες στην εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων ένας εισαγγελέας και ένας δικαστής.

Η εξέταση θα γίνει την Παρασκευή στον Κορυδαλλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην Ηλεία – Πριν το μαχαίρωμα ο 26χρονος είχε αρπάξει τσάντα ηλικιωμένης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέος Κ.Ο.Κ – Μιλάτε στο κινητό; Παρκάρατε παράνομα; Πετάξατε τσιγάρο; Αφαίρεση πινακίδας και διπλώματος για 2 μήνες!

ΑΚΟΜΑ: Εντοπίστηκε το κινητό της Δώρας Ζέμπερη στην Ομόνοια – Που οδηγεί αυτό το στοιχείο τις έρευνες