Τα βάζει με τον Καμμένο η ΝΔ: “Να τον απομακρύνει άμεσα ο κ. Τσίπρας”

Νέα Δημοκρατία

Με μια ανακοίνωση σε έντονο ύφος η ΝΔ καταγγέλλει τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο και μιλά για σχέσεις του με έναν ύποπτο μεσάζοντα.

«Ήδη από την Κυριακή, που προέκυψαν τα σχετικά δημοσιεύματα, η Νέα Δημοκρατία επισήμανε τη σοβαρότητα μιας υπόθεσης που αφορά τον κ. Πάνο Καμμένο και τις σχέσεις του με έναν ύποπτο μεσάζοντα», αναφέρει η ΝΔ.

Και συνεχίζει: «Χθες παρενέβη αυτεπάγγελτα στρατιωτικός Εισαγγελέας, καθώς ανώτατος αξιωματικός κατήγγειλε δημοσίως τον κ. Καμμένο ότι υπέγραψε μια συμφωνία ύψους 66 εκ ευρώ με τον εν λόγω μεσάζοντα χωρίς καμία διαφάνεια και παρακάμπτοντας προκλητικά το νόμο.

Την ίδια στιγμή, οι δικαιολογίες που έδωσε και χθες ο κ. Καμμένος διαψεύδονται πλέον και από τις επίσημες αρχές της χώρας. Θυμίζουμε ότι ο κ. Καμμένος, αντί να δώσει εξηγήσεις, διέταξε τη σύλληψη του εν λόγω αξιωματικού, επειδή ο τελευταίος αποκάλυψε την αλήθεια.

Οι προσωπικές ευθύνες του κ. Τσίπρα είναι αυτονόητες και βαρύτατες. Αν δεν απομακρύνει σήμερα κι όλας τον κ. Καμμένο από την Κυβέρνησή του, θα επιβεβαιώσει ότι η ανοχή οφείλεται σε συνενοχή.

Ο αρμόδιος Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας μεταβαίνει ήδη στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ζητώντας την άμεση διερεύνηση του συγκεκριμένου σκανδάλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγωγή Θεοδωράκη σε Καμμένο: «Ο συκοφάντης θα λογοδοτήσει»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Μαρέβα Μητσοτάκη στη λίστα των Paradise Papers – Η απάντηση της ίδιας

ΑΚΟΜΑ: Παρέμβαση Μητσοτάκη: «Καταθέτουμε άμεσα τροπολογίες για την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου»