Η «μητέρα των μαχών» για Καμμένο και Σαουδική Αραβία τη Δευτέρα στη Βουλή

Με αποκαλύψεις για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία απειλούν κυβέρνηση κι αντιπολίτευση τη Δευτέρα που θα γίνει στη Βουλή η συζήτηση για το θέμα.

Κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, αποκάλυψε ότι η ΝΔ θα παρουσιάσει τη Δευτέρα στοιχεία που δείχνουν σχέση του κ. Παπαδόπουλου με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Για συνέχεια στις αποκαλύψεις μίλησε και ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας λέγοντας: «Τη Δευτέρα δεν τελειώνει αυτή η ιστορία, αν σήμερα είναι Black Friday, τη Δευτέρα θα είναι Black Monday» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Πρέπει να δώσουν απαντήσεις γιατί έσπευσαν να υπογράψουν άρον – άρον στο αεροδρόμιο της Μίκρας μια συμφωνία με έναν καταδικασμένο λαθρέμπορο από το 2011». είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Με αποκαλύψεις ωστόσο απείλησε και η κυβερνητική πλευρά. Την εκτίμηση ότι τα απόρρητα έγγραφα που θα παρουσιαστούν τελικά, μετά την απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, «θα φέρουν παλιές ιστορίες στην επιφάνεια», έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 το πρωί της Παρασκευής.

«Νομίζω ότι τα έγγραφα που θα έρθουν στη Βουλή θα αναδείξουν παλιές ιστορίες» είπε ο κύριος Κουρουμπλής στον Βασίλη Χιώτη και τον Δημήτρη Μαρκόπουλο, αρνούμενος πάντως να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξυδάκης: «Δεν υπάρχει σκιά στην υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μακρόν-Τσίπρα – Με καφέ και κρουασάν τα είπαν για πρόγραμμα και επενδύσεις (pics & video)

ΑΚΟΜΑ: Σκουρλέτης για Καμμένο και Σαουδική Αραβία: «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί»