Διαστάσεις λαμβάνει ο “πόλεμος” για το “Phylax” του Π. Φαλήρου

Μεγάλες διαστάσεις φένεται να παίρνει το θέμα με το γλυπτό που τοποθετήθηκε στην παραλιακή από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Ο “φύλακας” άγαλμα έχει φτάσει και στην τηλεόραση, όπως είδαμε και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon. Εκεί ειπώθηκαν πολλά με την ομάδα της κ. Στεφανίδου να είναι υπέρ της τοποθέτησης του γλυπτού, αλλά και με κάποιους χαρακτηρισμούς προς τους πολίτες του Δήμου που δεν άρεσαν.

Έτσι η ιστοσελίδα paliofaliron.blogspot.gr απάντησε με ένα δημοσίευμα λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μίλησαν όλες μίλησαν και οι παρα-μορφωμένες…” και συνέχισε ” Ντροπή και αίσχος τα όσα παρακολουθήσαμε στην εκπομπή της Τατιάνας όπου δόθηκε μια τεράστια παράσταση υπεράσπισης του γλυπτού “Phylax” που έχει αναστατώσει το Π. Φάληρο και όχι μόνο! Mάλιστα μια από τους σχολιαστές της εκπομπής δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως “αμόρφωτους” “ανεκπαίδευτους” και “γραφικούς” τους δημότες που ζητούν την απομάκρυνση του γλυπτού από το Παλαιό Φάληρο,ενώ στην συνέχεια δόθηκε καραγκιοζο-παράσταση όπου η κωμικός της εκπομπής έκανε σάτιρα εις βάρος όσων Χριστιανών δηλώνουν ότι ο “Phylax” προσβάλει τα πιστεύω τους!”

Να υπενθυμίσουμε ότι η ιστοσελίδα του Παλαιού Φαλήρου μαζεύει υπογραφές για να απομακρυνθεί από την περιοχή το αμφιλεγόμενο άγαλμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάλος με το γλυπτό που «φυλάει» το Π. Φάληρο – Μαζεύουν υπογραφές για να φύγει (Βίντεο)

Μαζεύουν υπογραφές για να φύγει ο «Φύλακας» του Π. Φαλήρου