Έσταξε φαρμάκι ο Βαρουφάκης – Το tweet του για την αποχώρηση Ντάισελμπλουμ από το Eurogroup

Βαρουφάκης

Η παλιά κόντρα Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ φαίνεται πως καλά κρατεί ακόμα με τον πρώην Έλληνα υπουργό Οικονομικών, να μην αφήνει ασχολίαστη την τελευταία απολογιστική συνέντευξη του πρώην προέδρου του Eurogroup.

H ταραχώδης σχέση των δύο ανδρών επιβεβαιώνεται με ένα ακόμη αιχμηρό tweet του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος κατηγορεί τόσο τον Ολλανδό, όσο και το «αφεντικό» του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο στην τελευταία του συνέντευξη ως πρόεδρος του Eurogroup, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στους Financial Times, μιλώντας για την Ελλάδα, ανέφερε πως «ο Πρωθυπουργός Τσίπρας κι ασφαλώς ο Ε. Τσακαλώτος, έχουν αλλάξει εντελώς τη σχέση με τους Ευρωπαίους εταίρους. Σχεδόν όλα είναι πιο εύκολα από τότε, είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση», τόνισε ο Ολλανδός.

«Ο αποχωρών (μετά την “απόλυσή” του από τους Ολλανδούς) υπάλληλος του κ. Σόιμπλε έδωσε εύσημα στις μαζορέτες του αφεντικού του για το πραξικόπημα εναντίον της Ελληνικής Άνοιξης. Καλή σταδιοδρομία Γερούν στον ESM, υπό τον έτερο υπάλληλο Σόιμπλε» ανέφερε στο tweet του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Βουλή σήμερα το πολυνομοσχέδιο – Έντονες οι αντιδράσεις

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Την πλήρη ευθύνη για το Mega έχουν οι μέτοχοί του λέει ο Βούτσης

ΑΚΟΜΑ: Ξεκάθαρο το Ποτάμι: «Η κυβέρνηση να σταματήσει να σφυρίζει κλέφτικα για τον Ρουβίκωνα»