Αρχική News Παρανάλωμα του πυρός καφετέρια στη Νέα Ιωνία: Εκκενώθηκε πολυκατοικία

Παρανάλωμα του πυρός καφετέρια στη Νέα Ιωνία: Εκκενώθηκε πολυκατοικία

Ολοσχερώς κάηκε η καφετέρια όπου ξέσπασε πυρκαγιά σήμερα τα ξημερώματα στη Νέα Ιωνία, επί της οδού Κασταμονής. Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 04.30 σε κατάστημα καφέ όπου βρίσκεται στο ισόγειο τριώροφης πολυκατοικίας και επεκτάθηκε στους υπόλοιπους ορόφους. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την Πυροσβεστική, έχουν προκληθεί μεγάλες ζημιές στα μπαλκόνια των υπερκείμενων ορόφων ενώ σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου κάηκε υπνοδωμάτιο. Λόγω της φωτιάς εκκενώθηκε η πολυκατοικία που στεγαζόταν η καφετέρια, ενώ, όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, οι πυροσβεστικές δυνάμεις απομάκρυναν έξι ενοίκους από τους παρακείμενους ορόφους.

Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Σημειώνεται ότι η καφετέρια είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν καθώς πριν από περίπου τρία χρόνια είχε σημειωθεί αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς, κατά το οποίο ένας άνδρας έχασε τη ζωή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ