Το “ξύλο της αρκούδας” στην Γαλλία για ένα βαζάκι… Nutella (Βίντεο)

Μια «εξωφρενική» προσφορά της Nutella με έκπτωση 70% προκάλεσε φρενίτιδα στους Γάλλους, που έκαναν ουρές και ορμούσαν στα καταστήματα της αλυσίδας σουπερμάρκετ Intermarche.

Από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο η Intermarche θα πουλάει με έκπτωση 70% τη μεγάλη συσκευασία της περίφημης πραλίνας φουντουκιού που παρασκευάζει η ιταλική εταιρεία Ferrero. Αντί για 4,50 ευρώ, η κάθε συσκευασία στοιχίζει 1,41.

«Ο κόσμος όρμησε μέσα, αναποδογύριζαν πράγματα, τα έσπαγαν. Επικρατούσε χάος», περιέγραψε μια υπάλληλος ενός σουπερμάρκετ στο Φόρμπαχ, στο διαμέρισμα Μοζέλ. «Ήμασταν έτοιμοι να καλέσουμε την αστυνομία», είπε ανασαίνοντας με ανακούφιση για τη «λήξη του συναγερμού».

Από νωρίς το πρωί, πριν ακόμη ανοίξουν τα καταστήματα, είχαν δημιουργηθεί μεγάλες ουρές από ανυπόμονους πελάτες. «Επικρατούσε τρέλα, σαν να ήταν η πρώτη ημέρα των εκπτώσεων», είπε ένας υπάλληλος του σουπερμάρκετ της πόλης Αγκενό.

Στο Ρεβινί-σιρ-Ορνέν, στην περιφέρεια του Μεζ, όλο το στοκ πουλήθηκε εν ριπή οφθαλμού «από τους κυνηγούς προσφορών που ήρθαν αποκλειστικά για αυτό το προϊόν», σχολίασε ένας υπάλληλος.

Σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν βίντεο όπου διακρίνονται πελάτες να ορμούν στα καταστήματα για να προλάβουν την προσφορά.

Η διεύθυνση των σουπερμάρκετ δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το ποδοπάτημα των πελατών της, όμως η Ferrero, αντιθέτως, πήρε αποστάσεις υπενθυμίζοντας ότι «αυτή η προωθητική ενέργεια αποφασίστηκε μονομερώς» από τη γαλλική εταιρεία και εκφράζοντας τη λύπη της «για τις συνέπειες που δημιουργούν σύγχυση (…) στους καταναλωτές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βραζιλία: Λίντσαραν νεαρό που έκλεψε μηχανή (Σκληρό βίντεο)

Οι τελευταίες συγκλονιστικές στιγμές της συντριβής ελικοπτέρου που μετέφερε νύφη σε γαμήλια τελετή (Βίντεο)

Απίστευτες σκηνές με οδηγό να παρασέρνει εκατοντάδες skateboarders (video)