Απίστευτο σκηνικό – Γιούχαραν τον Κώστα Σημίτη στο πλοίο για τη Σύρο (pic)

Στη Σύρο θα περάσει το τριήμερο των αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Είναι γνωστό ότι ο κύριος Σημίτης έχει ιδιαίτερη σχέση με τις Κυκλάδες και ειδικότερα με τη Σίφνο, την οποία επισκέπτεται συνέχεια.

Αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Σύρο και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Μόνο που το ταξίδι που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης του επιφύλαξε κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν στο ίδιο πλοίο (Blue Star Paros), υπήρξαν συνεπιβάτες του κ. Σημίτη οι οποίοι του επιτέθηκαν λεκτικά.

Τον αποδοκίμασαν και κάποιοι τον αποκάλεσαν «προδότη». Εκείνος συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, διατήρησε την απαιτούμενη ψυχραιμία, δεν απάντησε σε όσους του ζήτησαν το λόγο ή τον γιούχαραν, κατευθύνθηκε προς τη διακεκριμένη θέση, ενώ η ένταση δεν κράτησε για μεγάλο διάστημα και οι καταστάσεις δεν ξέφυγαν.

Σημίτης 02

Στις εικόνες βλέπουμε τον Κώστα Σημίτη να κάθεται στο σαλόνι του Blue Star Paros και να διαβάζει εφημερίδα. Οι υπεύθυνοι του πλοίου βρίσκονταν σε εγρήγορση ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο και τα πράγματα κύλησαν μετά την πρώτη ένταση ομαλά.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζανακόπουλος: «Θα απαντήσουμε σε επιθετική ενέργεια των Τούρκων»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζαχαριάδης: «Διέπραξε θεσμική απρέπεια και αλαζονεία ο Σαμαράς»

ΑΚΟΜΑ: Ο Ν. Μαυραγάνης στις Παρεμβάσεις για την πρόταση των ΑΝΕΛ για αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών