Σεσημασμένος ο άνδρας που αυτοκτόνησε από το Blue Star Naxos

Blue Star Naxos

Σεσημασμένος κακοποιός είναι ο άνδρας που έπεσε από το Blue Star Naxos το βράδυ της Τρίτης, όπως προέκυψε από τις έρευνες του Λιμεναρχείου Σύρου και της Αστυνομίας.

Ο άνδρας, σύμφωνα με το cyclades24, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, οι οποίες των αναζητούσαν. Πιθανόν, αυτός ήταν και ο λόγος που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα και την αυτοκτονία.

Η διαδικασία ταυτοποίησής ήταν ιδιαιτέρως περίπλοκη για τις Αρχές, καθώς ο αυτόχειρας δεν είχε σχέση με τα νησιά των Κυκλάδων.

Η δράση του επικεντρωνόταν σε περιοχές της Αττικής. Κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιους λόγους βρέθηκε στο Blue Star Naxos για το τελευταίο του ταξίδι, αυτό είναι ένα στοιχείο για το οποίο μπορεί να μη δοθεί ποτέ ακριβής απάντηση.

Σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή ο θάνατος αποδίδεται σε πνιγμό. Οι άνδρες του πληρώματος δεν βρήκαν τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα στο πλοίο, ενώ έως σήμερα δεν τον έχει αναζητήσει κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιερώνυμος για συλλαλητήριο: «Όποιος θέλει μπορεί ελεύθερα να συμμετάσχει» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα πάντα για το συλλαλητήριο της Κυριακής – Στην Ερμού η εξέδρα με ομιλητές Μίκη Θεοδωράκη, Κασιμάτη και τρεις Μητροπολίτες

ΑΚΟΜΑ: Τα «βάζουν» οι εκπαιδευτικοί με τον Γαβρόγλου για το υποχρεωτικό 30ωρο