Κοτζιάς για την απειλητική επιστολή και τις σφαίρες: “Ηθικοί αυτουργοί τα ΜΜΕ – Να καταδικάσουν ΝΔ και Εκκλησία”

Κοτζιάς

«Τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κανείς» έγραψε ο Νίκος Κοτζιάς στο twitter μετά τη σημερινή αποκάλυψη του Νίκου Τόσκα για την επιστολή που έλαβε με την απειλή «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα».

Ο υπουργός Εξωτερικών χαρακτηρίζει ηθικούς αυτουργούς τα Μέσα Ενημέρωσης που τον «συκοφαντούν» όπως αναφέρει, ενώ φαίνεται πως ανοίγει μέτωπο με Νέα Δημοκρατία και Εκκλησία ζητώντας να καταδικάσουν.

Μάλιστα ο υπουργός καλεί την Ιερά Σύνοδο και τη ΝΔ να καταδικάσουν «χωρίς ναι μεν, αλλά» αφήνοντας έτσι αιχμές και για τη δική τους στάση.

Επι χρόνια συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί οτι δεν με κρατα κανεις. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά.

Κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών υπογραμμίζουν ότι οι συνεχείς συκοφαντίες σε βάρος του υπουργού Εξωτερικών διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα αυτή. Παράλληλα, καταδικάζουν κατηγορηματικά τις απειλές αυτές, για προσθέσουν ότι (οι απειλές) δεν θα σταθούν εμπόδιο στην αποφασιστικότητα του κ. Κοτζιά για επίτευξη αμοιβαίας αποδεκτής λύσης που θα εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον.

Δείτε το tweet:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κ. Παυλίδης απαντά στις Παρεμβάσεις για τις δηλώσεις του ΥΠΕΞ των Σκοπίων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βόμβα» Βούλτεψη στις Παρεμβάσεις: Μυστική συμφωνία Τσίπρα για να δώσει την «Μακεδονία»

ΑΚΟΜΑ: ΝΔ: Πανικόβλητη η κυβέρνηση από τα συλλαλητήρια