Τελεσίγραφο από τους παίκτες του ΠΑΟ: “Άμεσα λύση, αλλιώς δραστικά μέσα”

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εξέδωσαν ανακοίνωση για όσα βιώνουν εφέτος στο σύλλογο, μετά και τις νέες υποσχέσεις που έπεσαν στο κενό. Τα βάζουν με τη διοίκηση της ομάδας, στέκονται στο πλευρό των υπαλλήλων της ΠΑΕ και τόνισαν ότι στερεύει η υπομονή τους.

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές των πράσινων προχώρησαν σε επίσημη ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν στο τριφύλλι τονίζοντας πως η υπομονή τους στερεύει και ότι κάθε υπόσχεση της διοίκησης πέφτει στο κενό.

Μάλιστα ζήτησαν από τη διοίκηση να σεβαστεί και αυτή την ιστορία του συλλόγου όπως την σέβονται και οι ίδιοι και στάθηκαν στο πλευρό των υπαλλήλων που είναι τόσο καιρό απλήρωτοι. Επίσης προαναγγέλλουν δραστικές μέσα αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, δίνοντας περιθώριο μέχρι το τέλος του μήνα, όπως μετέδωσε το sport24.gr.

Με την ανακοίνωση αυτή οι πράσινοι δείχνουν ότι χόρτασαν από τα λόγια των διοικούντων και πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει στο σημείο μηδέν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της ομάδας μας, οι παίκτες που έχουμε απομείνει, δείξαμε με τη συμπεριφορά μας πίστη στην ιστορία και στους οπαδούς της ομάδας που υπηρετούμε. Δείξαμε σταθερότητα, υπομονή και ειλικρίνεια απέναντι στον προπονητή και στους εκάστοτε διοικούντες και προσπαθήσαμε και προσπαθούμε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, βάζοντας πλάτη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς του συλλόγου.

Κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε, αν και είχε την δυνατότητα, να κάνει προσφυγή και έβαζε συνεχώς πλάτη στην ομάδα. Πουλήθηκαν αρκετοί παίκτες, μειώθηκε το μπάτζετ αλλά από τη πλευρά της διοίκησης αυξήθηκαν απέναντί μας μόνο οι υποσχέσεις…

Βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς και έντιμης συμπεριφοράς… Σε κάθε μας συνάντηση υπάρχει διαβεβαίωση και συγκεκριμένες υποσχέσεις και κάθε φορά ό,τι μας υπόσχονται πέφτει στο κενό πανηγυρικά και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούμε για αυτούς προτεραιότητα, και φυσικά ούτε οι επί χρόνια πιστοί υπάλληλοι της ΠΑΕ, καθώς επί μήνες δουλεύουν απλήρωτοι και βιώνουν την ίδια κοροϊδία.

Εμείς ως ποδοσφαιριστές στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους υπαλλήλους. Πλέον τα αποθέματα υπομονής μας στερεύουν και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, έως το τέλος του μήνα, θα προβούμε σε πιο δραστικά μέσα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

Υ.Γ. Εμείς υποσχόμαστε να αγωνιζόμαστε με όλο μας το είναι σεβόμενοι την τεράστια ιστορία του Παναθηναϊκού. Κάντε και εσείς το ίδιο μέσα από έντιμες και ειλικρινείς συμπεριφορές”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενημέρωσε τους παίκτες για τα οικονομικά θέματα ο Κωνσταντίνου

«Φεύγει» και ο τελευταίος ποιοτικός παίκτης του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός να παραδειγματιστεί από την ΑΕΚ