Διαψεύδει ο Παππάς: “Δεν υπήρξε «εκρηκτική» συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου”

Παππάς

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, διέψευσε, μέσω Twitter, δημοσίευμα που έκανε λόγο για τριμερή συνάντηση μεταξύ του ιδίου, του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, προ ημερών, στην οποία επικράτησε ιδιαίτερη ένταση.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» αναφερόταν πως την περασμένη Παρασκευή, ο πρωθυπουργός και ο στενός συνεργάτης του Νίκος Παππάς μετέβησαν στο σπίτι του υπουργού Άμυναςγια να συζητήσουν επί μίας σειράς θεμάτων.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, ήταν και το Σκοπιανό, που δημιούργησε ιδιαίτερη ένταση στην συζήτηση. Ένας έντονος καυγάς ξέσπασε μεταξύ των τριών με τον Πάνο Καμμένο να προειδοποιεί τον πρωθυπουργό πως δεν θα διστάσει να τα κάνει «όλα λίμπα» και να αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα.

Σχολιάζοντας τις παραπάνω πληροφορίες ο Νίκος Παππάς κάνει λόγο για μία «κατά φαντασίαν συνάντηση», διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υπήρξε.

Ειδικότερα γράφει: «Κατά φαντασίαν συνάντηση από τον κατά φαντασίαν «Φιλελεύθερο» του κ. Μητσοτάκη. Τα μόνα ‘εκρηκτικά ραντεβού’ που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ».

Δείτε το tweet:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντονής για αθώωση Αμβρόσιου: «Θα ζητήσω να μου διαβιβαστούν τα πρακτικά της δίκης»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τάζει η Φωτίου: «Θα φέρουμε νόμο-πλαίσιο για τη λειτουργία όλων των προνοιακών ιδρυμάτων»

ΑΚΟΜΑ: Στις Βρυξέλλες ο Κοτζιάς για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ