Παραμένουν προφυλακισμένοι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί!

Στρατιωτικοί

Την απόφαση να παραμείνουν στην φυλακή οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί πήρε ο εισαγγελέας της Αδριανούπολης παρά το νέο αίτημα για την αποφυλάκισή τους που υπέβαλλαν οι δικηγόροι τους.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης, ο εισαγγελέας αποφάσισε να μείνουν προφυλακισμένοι οι δυο Έλληνες αξιωματικοί μέχρι να εξεταστούν όλα τα στοιχεία. Ο χρόνος μάλιστα της προφυλάκισης παραμένει αδιευκρίνιστος. Έτσι, ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης θα παραμείνουν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Ο χρόνος παραμονής της προφυλάκισής των δύο ελλήνων δεν συγκεκριμενοποιήθηκε, για ακόμα μια φορά, με τον εισαγγελέα να δηλώνει ότι πρέπει πρώτα να εξεταστούν πρώτα «όλα τα στοιχεία».

Στο δικαστήριο οι δικηγόροι των Ελλήνων στρατιωτικών
Από το πρωί υπήρχαν πληροφορίες ότι ήταν πολύ πιθανό να εξεταστεί σήμερα το θέμα της προφυλάκισης του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη.

Υπενθυμίζεται πως το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν κανονικά προγραμματισμένο να εξεταστεί από το δικαστήριο της Αδριανούπολης την Παρασκευή 30 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος για Σκοπιανό και Έλληνες στρατιωτικούς: «Ελπίζουμε στην απελευθέρωση τους πριν το Πάσχα»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Π. Σκουρλέτης για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς: «Προέχει ψυχραιμία και αποφασιστικότητα»

ΑΚΟΜΑ: Απειλές του «Γκρίζου Λύκου» Μπαχτσελί σε Τσίπρα: «Ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες σας»