Σοκαριστικό περιστατικό στο Λαύριο – 13χρονο κορίτσι έγινε μητέρα!

Λαύριο

Μία ασυνήθιστη εικόνα αντίκρισαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, την Τρίτη, όταν εκεί πήγε μία 13χρονη κοπέλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και με πόνους που προμήνυαν την έλευση του μωρού.

Η 13χρονη, η οποία πήγε στο Κέντρο Υγείας μαζί με τη μητέρα της, έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τους παρευρισκόμενους νοσηλευτές και την μαία, ενώ διακομίσθηκε σε μαιευτήριο της Αθήνας όπου έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο μωράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης από τον εφημερεύοντα γιατρό του Κέντρου Υγείας Λαυρίου για ένα 13χρονο κορίτσι που βρισκόταν σε 37 εβδομάδων με τον γιατρό να ζητά τη διακομιδή σε μαιευτήριο και συγκεκριμένα στο Αλεξάνδρα όπου κι ολοκληρώθηκε ο τοκετός. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το μικρό κορίτσι δήλωσε Πομάκα καθώς κι ότι ζούσε στην Ξάνθη χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί πώς βρέθηκε στο Λαύριο

Όπως ανακοίνωσε το Κέντρο Υγείας από την ιστοσελίδα του, «παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την μαία και τους εφημερεύοντες ιατρούς και διακομίσθηκε σε Μαιευτήριο, συνοδεία ιατρού». Η νεαρή γέννησε και «μητέρα και παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες χαίρουν άκρας υγείας» ενώ κατά πληροφορίες και ο σύντροφός της.

Η μητέρα είναι Ελληνίδα, ενώ οι υπεύθυνοι του Κέντρου Υγείας σχολίασαν ότι με βάση τις στατιστικές μελέτες, ο μέσος όρος ηλικίας της εγκυμοσύνης γυναικών φαίνεται ότι αυξάνει λόγω της χειραφέτησης των γυναικών. Υπάρχουν και εξαιρέσεις».

Λαύριο02

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα ακόμα κρούσμα! Έκρηξη σε ATM στο Παλαιό Φάληρο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοβαρά επεισόδια πριν από ομιλία Τσακαλώτου στον Πειραιά – Τα έσπασαν οπαδοί του Ολυμπιακού

ΑΚΟΜΑ: Χωρίς ΚΤΕΛ σήμερα η χώρα λόγω πανελλαδικής απεργίας