Γερμανού για Σπυροπούλου: «Στο Survivor έδειξε μια τελείως διαφορετική πλευρά του εαυτού της»

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για την συνεργασία τους στον Alpha αλλά και για το αν έχουν μιλήσει μετά την έξοδο της από το Survivor, μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου στο κανάλι Ε, μίλησε στην εκπομπή Εμείς αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως έχει ανταλλάξει μηνύματα με την Κωνσταντίνα.

«Καταρχήν δεν κρίνω την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κρίνω τους άλλους. Θεωρώ ότι μας κρίνει καταρχήν ο Θεός και δεύτερον μας κρίνει το κάρμα μας. Δηλαδή μας κρίνει μια ανώτερη δύναμη. Οπότε αν έχουμε κάνει κάτι καλό θα το εισπράξουμε, αν έχουμε κάνει κάτι κακό θα το εισπράξουμε πάλι.

Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα την πρώτη χρονιά που ήταν μαζί μου, ήταν ένα κορίτσι πολύ πολύ νέο. Ένα κορίτσι που δεν είχε βρει ακόμα τα πατήματα του. Και αισθάνομαι ότι δεν ίσως ήμασταν… τουλάχιστον εγώ, δεν ήμουν μαζί της… να της δώσω να καταλάβει ότι θέλω να γίνουμε κολλητές. Αυτό δεν σημαίνει και τίποτα βέβαια.

Από την άλλη έχω μιλήσει μαζί της, τώρα που βγήκε από το Survivor ανταλλάξαμε ένα – δυο μηνύματα και θεωρώ ότι στο Survivor έδειξε μια τελείως διαφορετική πλευρά του εαυτού της, εντελώς διαφορετική από την πλευρά που εγώ έζησα την πρώτη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί της στον Alpha».

Πηγή: gossip-tv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Αδειάζει» τη Σπυροπούλου η Σταμάτη: «Έχω τα μηνύματα αλλά θεωρώ ξεφτίλα να τα δείξω»! (video)

Χαμός με την φωτογραφία της Κ. Σπυροπούλου – Xιλιάδες τα likes (Εικόνα)

Η αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τρελαίνει κόσμο! (Εικόνες)