Τινάζεται στον αέρα το super deal Μαρινάκη για απίστευτο λόγο

Μία από τις πιο δύσκολες υποθέσεις για τον νέο Ολυμπιακό είναι σίγουρα η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς. Από το Λιμάνι έχουν την πρόθεση να κρατήσουν τον παίκτη, ωστόσο με τους δικούς τους όρους και όχι σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Έβερτον.

Βεβαίως, οι Πειραιώτες έχουν τον καλύτερο «σύμμαχο» για να πετύχουν αυτό το deal, από τη στιγμή που ο παίκτης θέλει και δηλώνει σε όλους τους τόνους την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.

Από την άλλη, πάντως, η αγγλική ομάδα δείχνει ανένδοτη στις αξιώσεις της και, μάλιστα, μία τελευταία εξέλιξη μπορεί να τινάξει στον αέρα την παραμονή του Κένιν Μιραλάς στο Λιμάνι.

Συγκεκριμένα, ο σοβαρός τραυματισμός του Μισί Μπατσουαγί της Ντόρτμουντ τον αφήνει, όπως όλα δείχνουν, εκτός Μουντιάλ, κάτι που μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες κλήσης του Κέβιν Μιραλάς.

Δεν είναι, φυσικά, τίποτα σίγουρο, ωστόσο αν συμβεί το παραπάνω σενάριο, τότε είναι επόμενο η Έβερτον να στυλώσει ακόμα περισσότερο τα πόδια για έναν παίκτη με συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και να μην κάνει πίσω στις αξιώσεις της.

Ανατροπή με Βούκοβιτς;

Στο μεταξύ, όσον αφορά μία ακόμα περίπλοκη περίπτωση για τον Ολυμπιακό, αυτή του Γιάγκος Βούκοβιτς, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή για την παραμονή του στην ομάδα, καθώς στο Λιμάνι φαίνεται πως ήδη κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την αξία του παίκτη, μετά την καλή του παρουσία στο Καμπιονάτο.

Η Βερόνα φαίνεται πως δεν έχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς, κάτι που σημαίνει ότι ο Σέρβος στόπερ θα επιστρέψει πιθανότητα το καλοκαίρι στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Αν, λοιπόν, πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς, όλα μπορεί να γυρίσουν τούμπα με τον παίκτη που, μετά τα μέχρι πρόσφατα δεδομένα, έμοιαζε οριστικά «τελειωμένος».

Από την άλλη, όμως, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιάγκος Βούκοβιτς απολαμβάνει στο Λιμάνι ένα αρκετά πλουσιοπάροχο συμβόλαιο (800.000 ευρώ) που μάλλον αποτελεί εμπόδιο για την παραμονή του, από τη στιγμή που, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, οι Ερυθρόλευκοι θα περάσουν από το καλοκαίρι σε μια εποχή χωρίς μεγάλες οικονομικές υπερβάσεις.

Πηγή: sportdog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μαρινάκης στο Ρέντη: «Αρκετά σας ανέχτηκα…»

ΘΥΡΑ 7: «Απέναντι σας έχετε πέντε εκατομμύρια αποφασισμένους Έλληνες»

Αποκάλυψη για Μαρινάκη: Να γιατί ξέσπασε έτσι κατά των παικτών