“Βόμβα” μέλους του Κογκρέσου των ΗΠΑ: Μην δώσουμε F-35 στην Τουρκία, θα τα χρησιμοποιήσει κατά της Ελλάδας (Βίντεο)

169

Το ένα μετά το άλλο δέχεται τα “χαστούκια” από τις ΗΠΑ ο Ερντογάν. Δήλωση βόμβα από Αμερικανό Γερουσιαστή πως η Τουρκία θέλει τα F-35 για να τα χρησιμοποιήσει κατά της Ελλάδας.

Το όνομά του είναι Μπραντ Σέρμαν. Είναι Αμερικανός Γερουσιαστής. Είναι ο άνθρωπος που ζήτησε από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να μην πωλήσει στην Τουρκία του Ερντογάν τα F-35. Γιατί θεωρεί πως δεν θα τα χρησιμοποιήσει στη μάχη κατά της τρομοκρατίας αλλά κατά της Ελλάδας, όπως μεταδίδει το News.it.

Το video από την τοποθέτηση – βόμβα του Σέρμαν ανέβασε την Κυριακή (27.05.2018) στο twitter ο εξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ. Δεν είναι το μοναδικό.

Ο Σέρμαν εξέφρασε την ελπίδα πως η αμερικανική κυβέρνηση «θα αντιταχθεί και θα αποτρέψει την πώληση των F-35. Δεν είναι όπλα που θα χρησιμοποιηθούν στη μάχη κατά των τρομοκρατών. Είναι όπλα που θα χρησιμοποιηθούν κατά της Ελλάδας». Κάλεσε μάλιστα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να μείνει ουδέτερο. Και υπενθύμισε τις σφαγές Αρμενίων, Ελλήνων κι άλλων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αμερικανική Βουλή και Γερουσία λένε “όχι” στα F-35 του Ερντογάν: Δεν είναι σύμμαχος μας…

Οι ΗΠΑ «παγώνουν» τους εξοπλισμούς στην Τουρκία

Οι αγορές νίκησαν τον Ερντογάν – Έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας