Σάλος με τον γάμο του αδερφού της Kendall και Kylie Jenner

Σάλος έχει προσκληθεί με τον γάμο του αδερφού της Kendall και Kylie Jenner. Ο ετεροθαλής αδερφός των αδερφών Jenner, Brody Jenner, έλυσε τη σιωπή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες, ούτε η Kylie αλλά ούτε και η Kendall είχαν προσκληθεί στο γάμο που θα λάβει χώρα στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Όπως αποκάλυψε ο Brody, τα πράγματα δεν έχουν έτσι ακριβώς. Οι αδερφές Kendall και Kylie, όχι μόνο έλαβαν πρόσκληση για το γάμο αλλά δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να απαντήσουν αν θα δώσουν το παρόν.

«Δεν μου απάντησαν ποτέ οι δύο μικρές μου αδερφές. Νομίζω πως δεν απάντησαν καν στην πρόσκληση στην οποία τους ζητούσαμε να μας πουν αν θα έρθουν, οπότε θεωρώ πως δεν θα τις δούμε. Θα ήθελα πολύ να τις έχω μαζί μου αυτή τη μέρα», τόνισε ο Brody.

Εν τω μεταξύ, ούτε ο πατέρας του γαμπρού Caitlyn Jenner δεν θα δώσει το παρόν στο γάμο του γιου του, καθώς έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Ο αδερφός του Brody, Brandon Jenner και η μητέρα του Linda Thompson και δεύτερη πρώην σύζυγος του πάλαι ποτέ Bruce Jenner βρίσκονται ήδη την Ινδονησία.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Brody είχε αποκαλύψει πως έμαθε για την εγκυμοσύνη της μικρής του αδερφής Kylie, αφότου εκείνη έφερε τον κόσμο την κόρη της Stormi.

Πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκτός από το Μπαλί, ο 34χρονος Brody και η αγαπημένη του θα πραγματοποιήσουν γαμήλια δεξίωση και στο Λος Άντζελες, στην οποία μπορεί να δώσουν το παρόν και οι αδερφές Jenner.

Η Kylie και η Kendall έχουν τρεις αδερφούς από τον προηγούμενο γάμο του πατέρα τους, τον 39χρονο Burt, τον 36χρονο Brandon και τον 34 Brody αλλά και μια αδερφή, την 37χρονη Casey.

Πηγή: queen.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kardashian – Jenner: Πολλά τα εκατομμύρια που έχουν στις τράπεζες

Της λείπει η Ελλάδα της Kendall Jenner – Πως το έδειξε! (pic)

Δύο εβδομάδες μετά την γέννα, η Kylie Jenner έχει κορμάρα