Στη Λήμνο ο Αλέξης Τσίπρας (video)

Τσίπρας

Στη Λήμνο, στο δημαρχείο στη Μύρινα, βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει συνάντηση με τον δήμαρχο, Δημήτρη Μαρινάκη και φορείς της πόλης.

Κατά την άφιξή του στο νησί, ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε τα δώρα που του προσέφερε ο δήμαρχος κ. Μαρινάκης. Πρόκειται για το σήμα του δήμου στο οποίο απεικονίζεται η βασίλισσα Υψιπύλη, η βασίλισσα της Λήμνου και έναν αμφορέα φτιαγμένο από κοχύλια, που όπως είπε ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, «θα τον αφήσουμε για πάντα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα εκπαιδευτικά ζητήματα του νησιού βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης κατά την έναρξη της συνάντησης, με τους τοπικούς φορείς να αναφέρουν ότι έχουν καλυφθεί τα κενά. Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Γιώργος Πάλλης. Στη συνάντηση συμμετέχει και η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέχεια, θα επισκεφθεί την 130η Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και ακολούθως θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Αγρόκτημα του Παλημνιακού Ταμείου στο Λιβαδοχώρι Λήμνου.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διευκρινήσεις Μαυραγάνη: «Υπό ποιες προϋποθέσεις θα οδηγούν οι 17χρονοι»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δ. Μάρδας: Η αντιπολίτευση έχει άγχος να πάρει την εξουσία, ειδικά το ΠΑΣΟΚ

ΑΚΟΜΑ: Με επιστολή – Πρόωρες εκλογές ζητάει η Φώφη Γεννηματά