H Kαραβάτου “στόλισε” τη Σπυροπούλου για τις απολύσεις στον Alpha: “Να κλάψω ή να γελάσω;” (video)

Σπυροπούλου

Τα όσα απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή “Dot” του ΣΚΑΪ για το αν απόλυσε ή όχι ανθρώπους επί Alpha, σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια του Star έδειξε την ενόχλησή της ως προς την απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν να ζητάει απολύσεις συνεργατών της όταν βρισκόταν κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Alpha.

«Να ζήσω ή να πεθάνω σε ένα φλαμένγκο επάνω. Δεν ξέρω ειλικρινά… Να αρχίσω να κλαίω ή να αρχίσω να γελάω; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο συναισθήματα, το ίδιο ακραία όμως», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου, κριτικάροντας την απάντηση που είχε δώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν είχε την εξουσία να απολύει συνεργάτες του και πως όλα αυτά είναι φήμες.

«Εγώ την είδα τη συνέντευξη αυτή κι από επαγγελματικό και από προσωπικό ενδιαφέρον. Την είδα δυο τρεις φορές γιατί με την πρώτη δεν κατάλαβα. Εχω να πω το εξής πράγμα.  Γενικά, όταν σου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, όπως αυτή που δόθηκε στην Κωνσταντίνα, υπήρχε πολύ μεγάλη στήριξη. Σε μια γενική τοποθέτηση και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, όταν έχεις αυτή την ευκαιρία, όπου και να βρίσκεσαι, σε όποιο μετερίζι, πρέπει να είσαι large. Να λες εγώ είμαι σε αυτή τη θέση την ωραία, τη δυνατή, μπορώ, θέλω να κάνω αυτό το πράγμα, μου δίνεται η δυνατότητα και έτσι τους ανθρώπους τους υπόλοιπους τους αντιμετωπίζω με αγάπη. Αν όμως αυτό δεν γίνει και σου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να φτιάξεις όλο αυτό το πράγμα ξανά από την αρχή, πρέπει αλήθεια, να σκέφτεσαι μέσα σου τι έχει γίνει, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να προχωράς αλλιώς μπροστά, όχι έτσι. Εγώ αυτό είναι που σκέφτομαι για όλο αυτό», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάθετε το λόγο – Γιατί απόψε… καταρρέουν οι παίκτες του Survivor! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κανάκης κατά Σφακιανάκη: «Το μόνο αντίδοτο στον ρατσισμό είναι τα φράγκα» (video)

ΑΚΟΜΑ: Nτορέττα Παπαδημητρίου – Θα παραμείνει στο ΣΚΑΪ και την επόμενη σεζόν;